Fold din musik

LEGO helt fremme i feltet

(Foto: LEGO)

Normalt kommer LEGO’s modelbiler først et stykke tid, efter at det normale køretøj er i aktion på gader eller racerbaner.

Nu bryder LEGO med denne tradition i forbindelse med McLarens nye Formel-1 racer. Den har ikke gennemført et officielt racerløb, før man kan bygge den til sig og udstille den på skrivebord eller reol.

Det flotte nye byggesæt med 1.432 dele viser den helt nye 2022 med alle tekniske detaljer, men sjovt nok i lakeringen fra 2021.

(Foto: LEGO)

Modellen er 65 centimeter lang, 27 cm bred og 13 cm høj. Den er bestemt ikke for begyndere, og LEGO advarer da også om, at sættet indeholder små dele, som børn kan sluge og kvæles i.

Detalje-rigdommen er som altid stor og meget præcis. Sættet indeholder således en fuldt fungerende McLaren V6 motor og affjedring.

Man kan også studere den nye halv-åbne – eller er det halv-lukkede – førerkabine, der nu er standard i Formel 1 klassen.

(Foto: LEGO)

Byggesættet er udviklet I et tæt samarbejde mellem LEGO’s designere i Billund og McLaren Racing i England.

Racerbil-modellen med kodenavn #42141 kan købes fra den 1. marts. Den koster 1.399 kroner og sikkert mange timers arbejde med pilfingre og tålmodighed.

Vroooom….

(Foto: LEGO)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fold din musik