Philips bliver mere sporty

Philips tv, gamere vil elske

Det nye OLED807 tv (Foto Philips / TP Vision)

Under Corona krisen har folk købt nyt elektronik til hjemmet som aldrig før. Ikke kun nye laptops og spillekonsoller, men i høj grad også større og moderne tv-apparater i 4K kvalitet.

Det har man kunnet mærke tydeligt hos Philips, hvis globale tv-salg gik frem med 17 procent sidste år.

Størst interesse var der for Philips’ karakteristiske OLED tv med Ambilight baggrunds-belysning. Deres salgstal gik op med hele 53 procent.

Sådan en succes ansporer naturligvis til at udvikle endnu flere modeller i den dyre tv-klasse. Det næste fra Philips er Philips OLED807 modellerne, der fås i størrelserne 48, 55, 65 og 77 tommer.

Her ses den særlige “game bar”, hvor man kan indstille sit Philips tv perfekt til de computerrspil, man hygger sig med. (Foto Philips / TP Vision)

De nye fjernsyn indeholder det avancerede OLED EX panel fra LG, som bl.a. sikrer 30 procent højere lysstyrke end almindelige OLED tv.

I de nye EX-paneler er de brint-elementer, der bruges i de fleste LED’s, erstattet af grundstoffet deuterium. Ud over den øgede lysstyrke skal det give en dybere sort og generelt mere præcise farver.

Philips luksus-tv’ene har HDR support, som indeholder både Dolby Vision, HDR10 og HDR10+ formaterne.

Desuden er tv’ene nu kompatible med IMAX Enhanced billeder og lyd, som man ellers kun ser i de mest moderne biografer.

Philips 8807 The One er et 4K OLED tv til dem, der ikke vil bruge helt så mange penge på et nyt fjernsyn. (Foto Philips / TP Vision)

 

Med en display-opdatering på 120 Hz er Philips OLED807 samtidig så hurtig, at tv’et sagtens kan bruges som storskærm til selv krævende computerspil.

E-sport entusiaster vil også kunne lide et HDMI 2.1 stik med op til 48 Gbps og en særlig ”game bar” på skærmen, der kan bruges til at optimere skærmens indstillinger til de forskellige spilgenrer.

Hele herligheden kontrolleres af sjette generation af Philips’ P5 Perfect Picture Engine, der bruger kunstig intelligens (AI) og maskinlæring i langt højere grad end tidligere.

Philips særlige Ambilight kører på fire sider af det nye super-tv. Belysningen kan automatisk indstilles i farver, lysstyrke og bevægelse i ”real time”. Derudover kan brugerne selv indstille kulører, farve-temperatur osv.

Indendørs i Philips OLED807 sidder et 70 watt 2.1 lydsystem med bagudrettet subwoofer og fire passive basenheder. Mellemtoner og diskanter sender deres lyd fremad mod lytteren.

Lydsystemet kan naturligvis udvides med eksterne højttalere, og det nye tv kan fungere som center-kanalen i en avanceret  og trådløs DTS-Play-Fi surround sound opstilling.

Philips nyheden kører med den seneste nye version af Android TV, der giver adgang til tusinder af apps. Desuden kan man bruge både Google Assistent og Amazon Alexa til stemmestyring.

Endelig skal nævnes, at det nye Philips tv kører med den seneste version 11 af Android TV som styresystem. Den giver adgang til tusinder af apps og betjening med stemme-kommandoer via Google Assistent og Amazon Alexa.

Hvornår det spændende nye tv dukker op hos danske forhandlere og til hvilken pris, kan Philips fabrikanten TP Vision ikke oplyse på nuværende tidspunkt….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Philips bliver mere sporty