Hello Kitty for gamere

Sony soundbar til fin pris

(Foto: Sony)

De seneste nyheder inden for tv-lyd, der er kommet fra Sony for nylig, har primært henvendt sig til købere af soundbars i den høje og dyre ende.

Derfor er det næsten en lettelse at se, at Sony også kan huske et publikum, der gerne vil have god lyd, men som ikke er villig eller i stand til at betale en formue for det.

Med en pris på 2.300 kroner virker Sonys nye HT-S400 soundbar som et rigtig godt køb: Man får virtuel surround sound og en pæn stor trådløs subwoofer på 130 watt med for kronerne. Alt i alt leverer den nye Sony 330 watt output, hvilket er meget flot for prisklassen.

(Foto: Sony)

HT-S400 har ikke Dolby Atmos som flere af sine konkurrenter. I stedet har Sony indbygget sin egen S-Force Pro Front Surround, der giver nogenlunde samme effekt-muligheder. Grundlæggende står man med et 2.1 kanals surround system, hvilket vil være ok for de fleste, når de vil forbedre lyden fra deres tynde smart-tv.

Helt som forventet er den nye soundbar skræddersyet til Sonys egne tv. HT-S400 skal dog også fungere fint med fjernsyn fra andre fabrikantyer via Bluetooth streaming, HFMI ARC og stik til optiske audio-kabler.

Betjeningen skal være let og komfortabel via en medfølgende remote. Her kan man bl.a. få adgang til en særlig Voice tilstand, der gør stemmer fra tv mere tydelige. Tilsvarende sørger en Night tilstand for, at man kan se tv uden at vække resten af huset.

Sony HT-S400 dukker op i danske butikker fra april til 2.300 kroner….

(Foto: Sony)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello Kitty for gamere