Bizar guitar

Mini pc til mini pris

(Foto: Morefine)

Hvad der ligner en smartphone uden stort display, er i virkeligheden en lille bærbar pc, som kan drive to store skærme i 4K og 60 Hz kvalitet, når man bruger M6’s HDMI og USB-C stik samtidig.

M6 nyheden kommer fra den erfarne lille pc-fabrikant Morefine, der har specialiseret sig i at bygge computere i lommeformat.

Den seneste model rummer en Intel Celeron N5105 processor med fire kerner, op til 16 GB RAM og to SSD diske på tilsammen 2 TB. Med andre ord har den kapacitet som en langt større pc.

(Foto: Morefine)

Tilmed kan man vælge M6 med flere forskellige styresystemer, hvilket gør den meget alsidig – Windows 11, Ubuntu, Linux osv.

Med målene 155 gange 80 gange 19 mm og en vægt på 195 gram minder M6 meget om en moderne mobiltelefon. Den er dog noget tykkere.

Indeni den kompakte indpakning er det lykkedes at finde plads til en lille blæser, der kan sørge for køling til processor og Intels UHD grafik chip.

Indendørs er blevet plads til en blæser, der holder elektronikken kølig. (Foto: Morefine)

Desuden er der selvfølgelih Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, to USB-C stik, Ethernet, hovedtelefon jack og tre USB-A forbindelser. Mere end mangen laptop kan byde på.

Morefine bruger Crowd Funding på iværksætter portalen Indiegogo til at tjekke, hvor stor interessen er for en mini-pc som M6. Foreløbig går det godt, og computeren ventes klar til april.

Interesserede kan i øjeblikket forudbestille et eksemplar til sig selv med 30 procent intro-rabat. Det betyder så, at en M6 med 8 GB RAM og 256 GB lager koster 256 dollars og med 16 GB/1 TB 359 dollars. Det svarer til ca. 1.680 og 2.350 kroner….

(Foto: Morefine)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bizar guitar