27.000 nye kunder hos 3

Denon tv-højttaler til kun 3.000

 

(Foto: Denon)

3.000 kroner er ikke dyrt for en god soundbar højttaler til at forbedre lyden fra ens tv-skærm. Når de 3.000 så inkluderer en trådløs subwoofer, bliver prisen ligefrem attraktiv.

Det er, hvad det velkendte japanske Hi-Fi mærke Denon er på vej med. DHTS517 sættet skal koste 399 euro, og det er netop 3.000 kroner eller deromkring.

Denon er ikke meget for at afsløre bestykningen – altså hvilke højttaler-enheder der sidder i den nye soundbar. Men vi får Dolby Atmos og muligheden for at konfigurere lyden i et 3.1.2 set-up.

Lyd-ingeniørerne fra Denons Sound Masters team har udstyret DHT-S517 med HDMI eArc, hvis ens tv også har det. Har man ikke, forbinder man højttaleren gennem en digital optisk port.

Med i prisen følger denne trådløse subwoofer, som man kan placere et diskret sted. (Foto: Denon)

Vil man have en endnu større lyd, har Denon nyheden en HDMI-port med 4K, hvor man kan koble en ekstra lydkilde til surround på.

For at gøre betjeningen så enkel som mulig har Denon udstyret sin nye soundbar med en række pre-indstillede lyd-modes til f.eks. biograf eller koncertlyd.

Man kan dog også få den rene lyd uden surround og andre effekter via en Pure Mode, ligesom en Night Mode stilner lydniveau og giver et blidere lydbillede, når andre i huset skal sove.

Endelig kommer DHT-517 med Denons særlige Dialogue Enhancer teknologi, der forbedrer og tydeliggør tale eller sang.

Den spændende Denon DHT-S517 soundbar og trådløse subwoofer ventes at komme i butikkerne sidst i januar….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27.000 nye kunder hos 3