5,757 nye it-folk i Danmark

Aura blæser 4K op i 150 tommer

(Foto: XGIMI)

XGIMI er måske ikke det mest kendte mærke i video-projektorer, men det er bestemt et af dem, der er værd at holde øje med.

XGIMI har nemlig tilbud, der koster væsentligt mindre end de tilsvarende produkter fra Sony. De tekniske specifikationer er direkte sammenlignelige, og det samme er det nydelige design.

Det seneste nye fra XGIMI er Aura, der hører til den kategori af projektorer, som man kan stille helt tæt på væggen og alligevel få et stort og skarpt billede blæst op i stor målestok.

I Auras tilfælde vil det sige billeder i 4K kvalitet og med dynamisk HDR10 farve-indhold, som kan sendes op i 150 tommer, hvis man stiller projektoren ca. 40 centimeter ud fra væg eller lærred.

(Foto: XGIMI)

XGIMI Aura bruger lasere til at blæse billederne op. De har en levetid på 25.000 timer og kan levere indholdet med op til 2.400 ANSI i lysstyrke via den indbygget X-VUE 2,0 ”billed-motor.#”

Aura har indbygget DTS og Dolby Audio, der sender lyden ud via fire Harman Kardon højttalere på hver 15 watt. To tweetere og to subwoofere, så hele det hørbare toneområde er dækket.

Der er indbygget Chromecast og Android TV, så man har en nem betjening og adgang til masser af apps og streaming tjenester som f.eks. Disney+ og Amazon Prime.

Ud over trådløst Wi-Fi og Bluetooth har projektoren hele tre HDMI-porte, hvor man kan tilslutte en Blue-Ray dvd-afspiller, en tv-boks eller en spillekonsol.

OK- XGIMI nyheden kan nok ikke hamle helt op med Sonys super-ultra-short-throw laser projektor til over 100.000 kroner, men prisen på Aura er altså også kun 2.499 dollars eller ca.  16.500 kroner….

(Foto: XGIMI)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5,757 nye it-folk i Danmark