10 milliarder har set denne video

Loewe laver luksus-tv

(Foto: Loewe)

Det er ikke kun danske Bang & Olufsen, der kan sælge designer-tv til 100.000 kroner stykket. Også tyske Loewe kan, selvom det har været med noget skiftende succes på det seneste.

I 2019 gik Loewe i betalings-standsning, men er siden blevet overtaget af det internationale investerings-firma Skytec Group med hoved-adresse på Cypern.

Skytec har pumpet nyt liv i den 99 år gamle lydfabrikant og fejrer det med at sælge en særlig vild version af Loewes luksus-tv Bild s.77.

Det nye tv bygges kun i 99 eksemplarer, der hver koster 12.999 euro eller ca. 98.000 kroner. Med andre ord er det både en investering og en nydelse at se på.

Rent teknisk er der tale om et 4K OLED-tv på 77 tommer, hvis billede og lyd styres af Loewes egen SX processor med fire kerner. Skærmen har HDR10, HLG og Dolby Vision.

Bild s.77 har en integreret soundbar, der først bliver synlig, når tv’et tændes. Samtidig løftes selve skærmen en smule op i en manøvre, som Loewe kalder ”Kinematic Technology”.

Soundbaren har 10 fremad-vendte højttaler-enheder, der kan levere 120 watts lydtryk. Det sker ved hjælp af et såkaldt ”Mimi Defined” kredsløb med mikrofon, som automatisk tilpasser lyden til det rum, hvor tv’et placeres.

Denne særlige jubilæums-udgave af det tyske tv har fået et større indbygget lager på 2 Terabyte til at placere sine film på. Det normale Bild s.77 har kun 1 TB.

Desuden er fjernsynet pyntet med forskellige applikationer i ægte guld. Hvert apparat er individuelt nummeret, hvilket fremgår af en guld-plakette.

Det eksklusive tv kan købes på Loewes egen hjemmeside og hos udvalgte forhandlere i Europa. I Danmark er det Gentofte Radio og TV nord for København….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 milliarder har set denne video