B&O linker tiderne

Flip for elskere af vintersport

 

(Foto: Samsung)

Samsung har en tradition for at lave special-modeller af sine smartphones til store internationale sports-begivenheder.

Det sker nu igen i forbindelse med Vinter OL, der holdes i nærheden af den kinesiske hovedstad Beijing fra den 4. til den 20. februar. Begivenhederne på sne og is kan bl.a beskues på DR tv.

Samsung har valgt at bruge sin klaptelefon Galaxy Z Flip 5G til sin særlige OL-udgave, hvilket nok er velvalgt.

Skiløb ser flot ud på skærmen, og telefonen er ikke større i sammen-klappet tilstand end, at den kan ligge i lommen på en skidragt.

Galaxy Z Flip Winter Olympic Edition kommer i et ”vinter-drøms” hvidt cover med indramninger i guld. Logoet for OL Beijing 2022 er ret diskret anbragt ved siden af Samsung navnet. Også hængslerne mellem de to mobil-halvdele er lakeret gyldent.

(Foto: Samsung)

Meget elegant har Samsung holdt Flip telefonens skærm nummer to – den ydre – helt i sort. Den giver en fin kontrast til alt det sne-hvide.

Naturligvis har skærm-ikoner, baggrunde og uret på displayet fået vinterlige og OL-relaterede designs. Ellers ville det jo nok være svært at sælge denne specielle telefon.

Ellers er alt andet det samme som på en almindelg Galaxy Z Flip3, som man kan købe overalt – blot ikke i denne hvide kulør:

Det betyder en Snapdragon 888 processor med 8GB RAM og 256 GB lager, AMOLED skærme på 6,7 og 1,9 tommer og en IPX8 godkendelse for at være vandtæt. Det kunne jo være relevant, når man tumlede rundt i våd sne.

Tilsyneladende sælger Samsung kun vinter-OL telefonen på det kinesiske marked, hvor den kan købes fra den 15. januar til 7.999 yuan. Det svarer til ca. 8.750 kroner…..

(Foto: Samsung)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B&O linker tiderne