TDC sætter 5G rekord

B&O linker tiderne

(Foto: Bang & Olufsen)

Danske B&O har lanceret en automatisk software-opdatering til sine nyeste højttalere, der bygger en lydmæssig bro over 40 års Hi-Fi apparater og samtidig åbner dørene til fremtidige generationer.

Opdateringen af Beolink betyder, at de ikoniske højttalere, musik-systemer og pladespillere fra 1980’erne kan spille sammen med f.eks. B&O’s nyeste trådløse bokse.

Den nye software leverer en enkelt metode til at forbinde moderne B&O multiroom højttalere trådløst med klassiske Bang & Olufsen anlæg.

Det kan f.eks. være en Beogram 5500 grammofon fra 1986, som streamer musikken fra en vinylplade ud på husets terrasse, hvor man har bærbare og trådløse Beosound Level højttalere stående.

Eller man kan puste nyt liv i den ikoniske Beosound 9000 cd-afspiller ved at parre den med de seneste nye Beolab 28 højttalerne.

Mulighederne synes uendelige for de mange, som stadig har ældre Bang & Olufsen udstyr stående, som de ikke nænner at skille sig af med.

Måske har folk også set klassiske apparater tilbudt billigt på brugt-markedet, og nu vil de gerne have dem forbundet med de nye B&O højttalere, de har købt til streaming fra mobiltelefon og Wi-Fi med internet.

Den tidløse bro kan lade sig gøre, fordi det snart er 40 år siden, at Bang & Olufsen opfandt multiroom fænomenet.

Det skete med Master Control Link, som nu bliver ført op til moderne tider med den nye software-opdatering. På tværs af tidligere tiders teknologier og musik-formater til de seneste nye streaming- og musik-tjenester.

Beolink Multiroom er udviklet til at kunne forbinde, afspille og kontrollere alle B&O’s netværks-baserede produkter trådløst med hinanden.

Med nye features som One Touch to Music og Touch to Join bliver det nemt at holde styr over hele sit lydsystem, uanset hvor meget man lader det vokse.

One Touch to Music starter musikken på et øjeblik – helt uden at man skal have fat i mobiltelefonen. Et let tryk på højttaleren eller fjernbetjeningen er nok. Musikken kan komme fra pladespiller, cd-afspiller eller online streaming.

Funktionen Touch to Join lader musikken følge brugeren, uanset hvor han eller hun bevæger sig hen i boligen. Et let tryk på den nærmeste B&O højttaler åbner lyden.

Endelig kan brugeren selv bestemme, om vedkommende vil bruge fjernkontrollerne Beoremote One, Beoremote Halo eller Bang & Olufsen app’en på sin mobil til at betjene musikken.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TDC sætter 5G rekord