Mere lyd og lys til festen

Spillene buer sig omkring dig

(Foto: Samsung)

Samsung er måske ikke ligefrem det mærke, man kommer i tanke om som det første, når talen falder på gaming og e-sport.

Ikke desto mindre bygger Samsung nogle af markedets bedste skærme til computerspil. Heldigvis i mange forskellige prisklasser, så man ikke nødvendigvis behøver at lægge 15.000 kroner for den forrygende Odyssey Neo G9 monitor på 49 tommer.

Den bliver imidlertid slået i imponator-effekt af den helt nye Odyssey Ark, som Samsung holder verdens-premiere på i disse dage.

Ark er ikke kun stor – 55 tommer og i 16:9 format. Den kan også vise billeder i 4K og med lynhurtig 144 Hz opdatering. Og så er nyheden buet på mere end én måde.

Som noget helt nyt kan skærmen bruges både vandret og lodret. På fotos ser det meget specielt ud med en kæmpe monitor på højkant og tilmed med top og bund buet frem mod tilskueren.

Sådan ser det ud, når et menneske sidder foran en lodret placeret Samsung Odyssey Ark skærm. (Foto: Tim Schofield / Twitter)

 

Det er nok noget, man skal vænne sig til – hvis Ark på et tidspunkt kommer i handelen og kan betales for menneske-penge.

Til gengæld bliver det nok nemt at omgås – og elske – Samsungs nye HAS stander – Height Adjusting Stand – der gør det komfortabelt at finde den optimale se-vinkel og højde af billedet foran ens ansigt.

Odyssey Ark monitoren bruger samme billed-teknologi, som vi kender fra Samsungs dyre tv-apparater. Det vil sige Quantum Dot farver og Mini LED baggrunds-belysning.

Det er ikke, fordi Samsung fortæller mange flere detaljer om Ark. Måske lige, at skærmen kommer med en specielt designet fjernbetjening, hvorfra man kan styre alle indstillinger. Man slipper med andre ord for en tur bag på skærmen for at finde små knapper til formålet….

(Foto: Samsung)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere lyd og lys til festen