LG bliver gartner

God tv-lyd til fornuftig pris

I modsætning til mange andre Hi-Fi mærker fra USA er Polk Audio kendt for at bygge udstyr, der er til at betale for de fleste pengepunge.

Den linie ser ud til at fortsætte med den nye Signa S4, der er Polks første soundbar med indbygget Dolby Atmos.

Polk kaster sig dermed ud i et marked, der byder på rigtig mange konkurrenter. Polk ser dog ud til at levere ganske meget til en relativ lav pris.

Den nye Signa S4 tv-højttaler kommer således med hele syv enheder indbygget. Blandt dem er to, der blæser lyden opad. Et kendetegn for gode Dolby Atmos højttalere.

(Foto: Polk Audio)

Som mange af sine rivaler kan den nye Polk skalere et almindeligt stereo-signal op til Dolby Atmos niveau med surround-agtige effekter.

Det gør Polk Signa S4 bl.a. ved at bruge center- og diskant-enhederne til at simulere en Dolby Atmos atmosfære, uden at det er nødvendigt med separate højttalere.

Endelig følger der en trådløs subwoofer med ved købet af et Signa S4 sæt. Den er ikke specielt stor og kan placeres op til 10 meter fra soundbaren.

Polk nyheden kommer med Bluetooth, Wi-Fi og HDMI eARC. Prisen på det amerikanske marked ligger på 399 dollars eller ca. 2.600 kroner, hvilket lyder meget fornuftigt. Jeg har endnu ikke set S4 annonceret på det danske marked, hvor bl.a. Power kæden sælger produkterne….

(Foto: Polk Audio)

(Foto: Polk Audio)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LG bliver gartner