Hørebøffer til de professionelle

Huawei folder sig ud

(Foto: Harper’s Bazaar China /Weibo)

Lillejuleaften lancerer Huawei sin største mobiltelefon nyhed i flere år, og så kan vi slet ikke købe den i Danmark og placere den som fint indpakket gave under juletræet.

Dér kunne den nye Huawei P50 Pocket  sagtens være et hit. Ikke mindst hos den feminine del af befolkningen, der er træt af at bære rundt på store og klodsede smartphones.

Huawei nyheden er nemlig en folde-mobil, der i hvert fald på de første billeder ser endnu mere elegant ud end dens direkte konkurrenter – Galaxy Z Flip og Motorola Razr, som begge kan købes på det danske marked.

At Huawei var på vej med en ny klaptelefon, er ikke noget nyt. Siden Huawei samtidig med Samsung lancerede de første eksempler på den nye mobil-race for tre år siden, har den kinesiske telegigant imidlertid været helt tavs på den front. Modsat Samsung, hvis Galaxy Z telefoner nærmest dominerer markedet.

Det er ikke Huawei selv, der har lækket nyheden om den nye P50 Pocket. Afsløringen er sket i den kinesiske udgave af ”Harper’s Bazaar” damebladet, der har vist billeder af den på sin profil i Kinas store sociale medie Weibo.

De to cirkler på Huawei P50 Pockert rummer henholdsvis tre kameraer og en ekstra skærm, som kan vise vigtige infprmationer. Ret elegant fundet på. (Foto: Huawei / Weibo)

Nu er asiatiske pigehænder normalt mindre end gennemsnittet af danske, men alligevel virker P50 Pocket ret stor, når den kinesiske skuespiller Guan Xiaotong står med Huawei nyheden.

Mange tekniske data er ikke sluppet ud endnu, men mon ikke de minder om dem fra Huaweis P50 toptelefon?

Det vil først og fremmest sige en Huawei Kirin 9000 motor på det kinesiske marked. Udenfor Kina må Huawei . på grund af USA’s sortlistning – ikke sælge mobiler med 5G.

Her vil P50 få indbygget en amerikansk Qualcomm Snapdragon 888 processor med kun 4G. Alene dét gør telefonen mindre relevant i Vesteuropa.

Ifølge informationer fra det sociale medie Weibo vil den nye P50 Pocket få et display på 6,85 tommer, når den er foldet ud. Det vil sige, at den er en smule større end P50 med traditionel og fast skærm på 6,6 tommer.

(Foto: Harper’s Bazaar China /Weibo)

Ligesom Samsungs Galaxy Z Flip har den nye Huawei Pocket en lille ekstern skærm, der viser de vigtigste informationer, når telefonen er klappet i.

Hos Huawei har er denne skærm imidlertid cirkelrund. Det kunne tyde på, at den indeholder teknologi fra Huaweis smartwatches. Lur mig, om P50 Pocket ikke kan vise de samme digitale urskiver med f.eks. fitness informationer.

På kamera-fronten ventes den nye foldemobil at få tre objektiver at fordele foto-aktiviteterne på. De kunne omfatte et 50 megapixel hoved-objektiv, en 13 MP vidvinkel og en 64 MP tele med periskop funktion.

Hvis man bruger billederne fra ”Harper’s Bazaar China” som udgangspunkt, vil Huawei primært sælge sin nye klaptelefon til et kvindeligt publikum.

De skal således komme i en række moderigtige farver og med forskelligt tilbehør, der passer fint med indholdet i dametasker….

Huawei er begyndt at reklamere for den nye Pocket telefon i kinesiske sociale medier. (Foto: Huawei / Weibo)

 

(Foto: Harper’s Bazaar China /Weibo)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hørebøffer til de professionelle