Gå og du vil være genkendt

Dette tv er også en bogreol

(Foto: Park Yoo Jung)

I gamle dage var fjernsyn nogle ordentlige klepperter, der ofte fyldte det samme i dybden som i bredden. Med andre var tv’et dagligstuens mest dominerende møbel.

I dag er tv forvandlet til store og tynde fladskærme, der sagtens kan fylde den halve væg, hvis man hænger det op i stedet for at lade det stå på gulvet.Det nye Giro koncept bygger ligesom bro mellem gamle dages og moderne tiders tv-apparatet.

Giro indeholder nemlig både en 85 tommers OLED-skærm og kan samtidig forvandles til en bogreol med god plads til både litteratur og nips, man gerne vil have stående på hylderne.

(Foto: Park Yoo Jung)

 

Af samme grund er Giro tykkere end fladskærme alene. Romaner og faglitteratur fylder jo mere rent fysisk, medmindre man læser dem som e-bøger eller hører på dem som en lydbog.

Fladskærmen i Giro er af den helt nye typer, der kan rulles ud og i efter behov. LG har vist ideen først, men den unge sydkoreanske designer Park Yoo Jung har tænkt den videre i et reolsystem.

Tidligere i år vandt Park Yoo Jung en Red Dot Design Award som den bedste idé i sin kategori. Mærkelig nok er der ingen af de store fabrikanter, der har købt ideen og gjort den til en bestseller….

Forvandlingen fra bogreol til storskærm sker ved hjælp en trådløs fjernbetjening eller en app på mobiltelefonen. (Foot: Park Yoo Jung)

 

(Foto: Park Yoo Jung)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå og du vil være genkendt