Tjek, hvad du har i køleskabet

YouSee kører nu på Fibias fibernet

(Foto: Fibia)

Over 300.000 husstande og virksomheder på store dele af Sjælland og i Østjylland kan nu købe købe internet og erhvervs-løsninger fra YouSee og TDC Erhverv på Fibias fibernet.

Tidligere i år åbnede Fibia for hurtige internet-forbindelser fra TDC’s Hiper datterselskab. Nu følger så to yderligere selskaber efter, og inden for de næste tre måneder åbnes også for fleksible tv-løsninger fra YouSee.

Aftalen mellem Fibia og Nuuday – det nye navn for TDC’s selskaber bortset fra net-delen – omfatter i første omgang 318.000 adresser. I løbet af næste år vil man nå en halv million.

Den nye aftale giver bl.a. en række brugere, der i dag har internet via telefonstikket, adgang til en hurtigere fiber-forbindelse med hastigheder op til 1.000 Mbit i sekundet.

På Sjælland har omkring 330.000 familier og virksomheder mulighed for at benytte Fibias fibernet. I Østjylland er det knap 170.000.

Nuuday forventer, at man kan købe tv-løsninger fra YouSee – herunder en fleksibel tv-pakke med både tv-kanaler og streamingtjenester – i løbet af foråret næste år….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjek, hvad du har i køleskabet