Bose giver større tv-lyd

Elgiganten vokser vildt

(Foto: Elgiganten)

De store kæder af elektronik-varehuse er bestemt ikke dem, der klager over problemer på grund af Corona pandemien.

Tværtimod har de haft ekstra meget at lave i deres online-forretning, når titusinder af danskere skulle købe nyt ind til deres hjemme-arbejdsplads.

Varehusenes problem er snarere, om de har produkter nok på hylderne til julen og til Black Friday senere i november. I hvert fald kan det være svært at skaffe de mest eftertragtede mærkevarer.

Hos den største af kæderne – Elgiganten – sætter man i hvert fald ikke sine vækst-strategier ned i lavere gear. Snarere tværtimod.

Elgigantens danske topchef Peder Stedal tror på, at fysiske butikker har en stor fremtid. Selvom online handelen stiger: Folk vil have personlig kontakt og rådgivning. (Foto: Elgiganten)

I næste uge åbner Elgiganten dørene til et helt nyt varehus i Fredericia. Samtidig afslører kæden, at endnu tre er på vej i Jylland. Henholdsvis i Thisted, Haderslev og Nyborg.

De kommer oveni Elgigantens nyhed fra juni, hvor kæden fortalte om planer for at åbne nye varehuse inden for ganske kort tid i Fredericia, Ringsted, Kalundborg og Rønne.

Efter Fredericia følger Ringsted. Så kommer Thisted og Kalundborg i slutningen af 2022. Haderslev skal åbnes i foråret 2023 efterfulgt af Nyborg og Rønne.

Alle de nye Elgiganten varehuse er på omkring 2.000 kvadratmeter og er bygget op omkring kædens ”3.0 koncept” i butiks-indretning.

Gaming og computerspil er et af de helt store vækst-områder. (Foto: Elgiganten)

De har f.eks. separate afdelinger for EPOQ køkkener og Apple shop-in-shops. Desuden rummer de services som Klik & Hent eller Elgiganten Support.

De mange nye varehuse vil skabe mindst 350 nye stillinger i lokalområdet – fra varehus-chefer til sælgere, kasse-assistenter og afdelingsledere.

Selvom online-handelen er vokset kraftigt under Corona, mener Elgigantens administrerende direktør, at der også i fremtiden vil være behov for fysiske butikker:

”Vi er overbeviste om, at kunderne fortsat vil søge personlig rådgivning. Den personlige dialog og kontakt kan ikke erstattes af internet. Desuden kan man jo fortsat få hurtigst fat i sine nye varer, når man køber dem i et varehus.”

Elgigantens vokseværk består i øvrigt også af et nyt logistik-center i Taulov ved Fredericia og to Pro Erhvervscentre, der blev åbnet i oktober i Glostrup og i Tilst ved Aarhus….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bose giver større tv-lyd