Logitech bliver legende

TDC har verdens bedste mobilnet

(Foto: Duc Trinh / Unsplash)

Danskerne har den bedste oplevelse med mobiltelefoni samlet set – og TDC NET har det bedste mobilnet i Danmark.

Det viser en ny global rapport, som det uafhængige konsulenthus Tutela neto har udsendt. Rapporten bygger på data fra over to milliarder netværks-tests med 830 millioner mobiltelefon brugere kloden rundt.

Analysen placerer Danmark på en førsteplads i verden, når det gælder om at levere en stabil og god mobil-oplevelse.

Danmark opnår således en score på 86,16 procent foran Finland med 85,75 og Sydkorea med 85,72 procent.

Samtidig konkluderer Tutelas rapport, at TDC NET – på tværs af alle lande og operatører – leverer den samlet set har det bedste mobilnet af alle.

TDC har etableret det første nationale 5G-netværk i Danmark og Norden. Det er sket i tæt samarbejde med Ericsson. (Foto: TDC)

I øjeblikket bliver der sendt og modtaget mobildata som aldrig før. Ved udgangen af 2020 nåede datatrafikken op på svimlende 49 milliarder gigabytes om måneden.

Et tal, der forventes at blive femdoblet allerede i 2026, vurderer telegiganten Ericsson i sin seneste Mobility Report.

Med andre ord er det vigtigt at have adgang til stabile og hurtige mobil for de fleste mennesker i dag – både privat og jobmæssigt. For dem er den nye Tutela analyse godt nyt.

I analysen opnår TDC Net en score på 90,37 procent. Det betyder, at mobilnettet i mere end ni af tilfælde kan understøtte brugen af avancerede tjenester som gruppe-videokald og gaming. Dekræver høj hastighed, lav svartid og en pålidelig forbindelse.

TDC NET har ved udgangen af 2020 afsluttet en markant opgradering af selskabets 4G-net, hvilket har givet brugerne adgang til højere hastigheder….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Logitech bliver legende