Nu kan du tale til din Samsung pc

Den giver gennemsigtig strøm

(Foto: Sharge)

Ved du, hvordan dit powerbank ekstra batteri ser ud indvendigt bag det sorte plastik? Næppe, for de små strøm-lagre er normal hermetisk lukkede og slet ikke beregnet til at blive åbnet af deres brugere.

Godt, at der så findes fabrikanter, som lader deres købere få et kig indendørs, når de leverer powerbanks i gennemsigtig kunststof. Samtidig følger de den transparente mode med ure, toastere, telefoner, tv og pladespillere, man kan kigge ind i.

Den nye Sharge Storm 2 er gennemsigtig som et vindue, selvom der – indrømmet – ikke er meget at kigge på derinde. Et par enkelte diskrete komponenter og nogle elektroniske chips. Thats all.

Selve powerbanken er ellers lidt imponerende i sig selv. Med sit 25.600 mAh / 93,5 Wh lithium batteri kan Storm 2 lade adskillige smartphones op – også sagtens en laptop og et par tablets.

(Foto: Sharge)

 

Tilmed kan opladningen ske så hurtigt, at en mobil med 4.000 mAh batteri kan fyldes op på bare 10 minutter. I den forbindelse er det godt at vide, at Storm 2 fungerer med adskillige standarder for hurtig-opladning.

På ydersiden bærer Sharge nyheden også en lille LCD farveskærm, der viser vigtige informationer som ladestand, temperatur, lade-hastighed osv. Cool for gadget-freaks.

Udendørs sidder også en stribe forskellige stik som en USB-C input/output port, en USB-C til rent output, et USB-A stik og en DC input/output port. Spændingen kan være mellem tre og 25 volt.

Alle disse ting er pakket i en æske, der er på størrelse med en dåse øl eller sodavand på 33 cl. Vægten er 579 gram og målene 151 gange 59 gange 46 mm. Ikke helt lille, men kraftig.

De kinesiske fabrikanter af Storm 2 har sendt deres gennemsigtige powerbank til finansiering via Crowd Funding på iværksætter porten Indiegogo. Her kan nyheden forudbestilles til en særpris på 179 dollars eller 1.150 kroner. Levering skal ske i november….

(Foto: Sharge)

(Foto: Sharge)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan du tale til din Samsung pc