Nu vender Honor tilbage

Samsung bærbar får 5G

(Foto: Samsung)

I det seneste år er Samsung vendt tilbage med bærbare pc’er på det danske marked efter en periode, hvor den sydkoreanske gigant satsede på at sælge mobiltelefoner, tv, tablets og hårde hvidevarer til de kræsne danskere.

Tilsyneladende er det gået godt for Samsungs Galaxy Books, for Samsung udvider hele tiden programmet af små og slanke Windows laptops.

Den seneste nye er topmodellen Galaxy Book Pro 360. Som navnet afslører er der tale om en 2-i-1 laptop med 5G mobiltelefoni og en skærm, som kan drejes og fungere som en tablet til f.eks. visning af præsentationer og video.

Galaxy Book Pro 360 5G kommer med Intels seneste 11. Generation Core processorer og bliver den første Samsung laptop, der er født med det nye Windows 11 på.

(Foto: Samsung)

Skærmene bruger samme fremragende Super AMOLED teknologi som Samsungs dyre telefoner. På laptoppene er de enten 13 eller 15 tommer og kan vise videoer op til 4K.

AMOLED skærmene skal være 30 gange hurtigere end tilsvarende LCD-paneler. De er samtidig udstyret med en Intelligent Color, der automatisk tilpasser farverne til, hvad laptoppen bruges til.

Er det video og spil, sættes knald på kulørerne, mens farverne vil være mere ægte, når man arbejder med fotos og billedbehandling.

Samsung Galaxy Book Pro 360 5G har en anbefalet pris på 12.990 kroner og kan købes hos en række udvalgte forhandlere….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu vender Honor tilbage