Skærmen i en rygsæk

Office 2021 kommer 5. oktober

(Foto: Marvin Meyer / Unsplash)

De fleste Windows brugere er efterhånden klar over, at den 5. oktober er dagen, hvor Microsoft begynder at rulle den nye Windows 11 generation ud.

På samme dato vil man også kunne købe de første laptops, der har Windows 11 præ-installeret – og dem vil mange nok føle sig tvunget til at investere i. Windows 11 fungerer nemlig på langt fra alle de pc’er, som er i brug i dag.

Never mind – denne artikel skal dreje sig om verdens mest udbredte kontorpakke – Office, Den har Microsoft nu meddelt vil stå klar i en Office 2021 udgave på præcist samme dato.

Hvilke nye features, Office 2021 får med på vejen i sin næste udgave, er Microsoft fortsat ret tavs omkring. På sin international hjemmeside oplyser Microsoft kun, at informationerne kommer snart.

Har man tegnet abonnement på Microsoft 365, vil man automatisk blive opgraderet til Office 365. Så skal man blot sætte sig ind, hvilke nye funktioner man skal lære at kende for at få den fulde glæde af Office 2021.

Der findes dog også en del folk, som synes, at Microsoft 465 sbonnementet er for dyrt i det lange løb. De vil hellere købe en komplet Office pakke. For dem er datoen den 5. oktober straks mere vigtig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skærmen i en rygsæk