Ta’ et stik og få AirPods

Hvid OnePlus er unik

(Foto: OnePlus)

Ligesom tøj og sko er smartphones underlagt modens luner og publikums skiftende smag. Ikke mindst, når det gælder den farve, de nye mobiler er pakket ind i.

Længe kunne man kun få nye telefoner i sort, sølv eller grå. Så var der perioder med link og gylden, hvorefter mobilfabrikanterne blev lidt mere dristige med telefoner i blåt og grønt. Hos Apple sågar i knaldrødt.

Hele tiden har der dog været et publikum til hvide smartphones, selvom de sarte at omgås i det daglige.

Hvidt passer især godt til den skandinaviske smag og boligstil, men udvalget af mobiler i den helt lyse kulør er meget begrænset desværre.

(Foto: OnePlus)

Så hjælper det jo ikke på humøret, når en af tidens populære og trendy smartphone fabrikanter viser en smuk hvid model i anledning af sin otte-års fødselsdag. Problemet er bare, at man ikke kan købe den.

Synderen er OnePlus, der har vist en 9 Pro model i hvidt, som kun findes i en enkelt eksemplar. Den er bogstavelig talt unik.

OnePlus tillader sig sågar at promovere sit hvide vidunder i både YouTube videoer og i indslag på sociale medier: ”The world’s only customized white 9 Pro” hedder det.

Nyheden ser da også rigtig flot ud, når den placeres på en hvid baggrund. Smart og ren på samme tid.

OnePlus reklamerer sågar for den specielle teknologi til lakeringen, som har været anvendt til telefonen: En anti-glare metode med to lag, der skal være uimodtagelig for finger-aftryk. Et problem, som alle smartphones døjer med – uanset farve.

Men glem alt om den, når du har læst artiklen. Sidste gang, OnePlus havde en hvid model, var vist nok i forbindelse med særlig Start Wars variant for nogle år siden.

I stedet må I nøjes med at kunne købe OnePlus 9 Pro i Mist Grey og Stellar Black på det danske marked. I udlandet fås den også i Pine Green.

Lillebror OnePlus 9 sælges i kulørerne Astral Black, Arctic Sky Blue og Winter Mist Lilac I danske butikker. I udlandet tillige i den lidt lyserøde Winter Mist….

(Foto: OnePlus)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ta’ et stik og få AirPods