Pas på, når I køber oplader

Ta’ et stik og få AirPods

(Foto: Jacinto Diego / Unsplash)

Det er ikke kun i Danmark, at det kan være svært at overbevise teenagere om, at de skal blive vaccineret mod Corona.

I USA er udfordringen meget større. Derfor tager nogle amerikanske politikere også utraditionelle midler i brug for at lokke de unge til de to stik. Eller det ene, for i USA bruger man også Johnson & Johnson vaccinen, der kun skal stikkes én gang.

I USA’s hovedstad – Washington DC – forsøger bystyret nu at lokke flere teenagere til vaccinering ved at love dem, at de får et sæt Apple AirPods øretelefoner som præmie.

Blandt alle de unge, som modtager vaccinationerne, vil bystyret også udlodde en Apple iPad og et stipendium til videre-uddannelse til en værdi af 25.000 dollars.

For at få et sæt AirPods skal teenagerne i Washington DC opfylde en række betingelser, skriver den lokale avis ”The Hill”:

Der skal være tale om det første stik af vaccinationen. De skal have en voksen forælder eller værge med. Og de skal have en legitim identification med som f.eks. deres skole-id-kort, DC One Card osv.

USA’s hovedstad er bestemt ikke den eneste, der prøver at lokke sine indbyggere til at blive vaccineret ved at tilbyde incitamenter. I nogle delstater får vaccinerede kontakte belønninger eller gaver….

(Foto: Twitter)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på, når I køber oplader