Apple ansatte ikke retur til kontoret nu

Tag din pung med i vandet

(Foto: Ronan Finnegan / Submerge)

Hvor gør du af din pung, dankort eller nøgler, når du tager ud at bade på stranden? Langt fra alle steder er der aflåselige skabe, man kan låne eller leje.

Ofte ser man, at folk forsøger at grave deres værdisager ned i sandet og lægge et badehåndklæde over, så ingen kan se, hvad der ligger nedenunder.

Det er ikke nogen speciel god idé, for lommetyve har lange øjne og kender alle de sædvanlige tricks.

Kommer man så tilbage fra den svalende svømmetur, ligger håndklædet tilbage, men pung og plasticpose med værdisager er pisst væk.

(Foto: Ronan Finnegan / Submerge)

Britiske Ronan Finnegan, der kalder sig kosmopolit og digital nomade,  har nu en meget bedre løsning. Han hævder at have udviklet markedets eneste rigtigt vandtætte tegnebog, som man roligt kan tage med i vandet.

Vandtætte ting hører vi ellers meget om i disse år. Som regel er det smartphones eller Bluetooth højttalere, der kan tåle en tur i det våde element. Eller vandtætte tasker. Men punge og tegnebøger – nøhhh.

Den nye Submerge Wearable Waterproof Wallet er fremstillet af miljø-venlige og genbrugelige materialer, der er 100 procent vandtætte efter IPX8 standarden. Det betyder, at man kan have pungen med ned i tre meter dybt vand, uden at der trænger en dråbe fugt ind i dens indre.

Pungen rummer tre sektioner med plads til i alt otte kreditkort. Der er også to hemmelige rum til f.eks. nøgler, USB-nøgler eller memory kort.

 

Den vandtætte tegnebog kan f.eks. bæres i en rem om overarmen. (Foto: Ronan Finnegan / Submerge)

Det hele er RFID-blokeret, så ingen kan tappe kreditkortenes magnetstriber udefra.

Submerge pungen kan lægges i en lomme i badetøjet – hvis der er sådan en. Mere praktisk er en elastisk hrem, så man kan bære tegnebogen på armen som et ur eller på overarmen.

Finnegan søger med stor succes finansiering af sin vandtætte pung via Crowd Funding på iværksætter platformen Kickstarter. Her er det ønskede beløb overtegnet 20 gange, og flere end 1.300 har forudbestilt et eksemplar til sig.

Det kan andre også fortsat. Introprisen er så 32 britiske pund eller 275 kroner….

(Foto: Ronan Finnegan / Submerge)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple ansatte ikke retur til kontoret nu