Minimalistisk til vinyl

Nu er der lyd på emojis

(Foto: Facebook)

I dag er det officiel World Emoji Day 2021. Altså datoen, hvor vi fejrer de sjove små grafiske illustrationer, vi krydrer vores emails, sms og social media kommentarer med.

Selvfølgelig er det også datoen, hvor Facebook meddeler, at man lancerer Soundmojis på sin Messenger besked-platform.

I korthed er det en feature, der tilfører lyd til ens ellers tavse emojis. Men foreløbig kun i chatten på Facebook Messenger.

Men mon ikke den skægge idé snart vil sprede sig til andre dele af internet og vores daglige kommunikation med hinanden?

Facebook fortæller, at der hver eneste dag sendes over 2,4 milliarder beskeder med emojis – alene på Messenger. Det reelle antal er uden tvivl meget højere.

Vi bruger emojis til at udtrykke følelser eller til at svare, når vi ikke har de rigtige ord at skrive, XS ville det da være oplagt, hvis emojis kunne tale.

(Foto: Facebook)

Soundmojis vil uden tvivl blive elsket af mange og hadet af andre. Vores chats bliver i hvert fald meget mere støjende i fremtiden. Godt, at der er en volumen knap på vores telefoner, pc’er og tablets.

I praksis gør soundmojis det muligt at sende korte lydklip på Messenger. Det kan være alt fra hænder, der klapper. Over tromme-hvirvler og truende torden-rummel til begejstrede latterbrøl, onde stemmer og berømte lydklip fra tv og film.

Facebook har allieret sig med bl.a. Universal Pictures, NBC tv-nettet og med Netflix for at finde de bedste til premieren på Soundmojis.

For at opleve Soundmojis skal man starte en chat på Messenger. Derefter klikker man på symbolet med et smilende ansigt og vælge højttaler ikonen. Herfra kan man tjekke udvalget af Soundmojis og sende dem, man finder er bedst til lejligheden.

Facebook har et biblioteket med Soundmojis klar fra begyndelsen, som vil blive udvidet løbende. Hver lyd er repræsenteret med en emoji, således at man hele tiden kan se en link mellem det visuelle og det lydmæssige.

Du kan se en video-demo af Soundmojis via følgende link www.facebook.com/watch/?v=150123953880602

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minimalistisk til vinyl