Her er Windows 11

Utrolig Apple Store i LA

(Foto: Apple)

Danmark kan godt lide at prale af, at vi har verdens bedste design og nogle af klodens mest begavede arkitekter.

Apple er kendt for sit stærke brand og de måske mest spændende butikker, der gør det at købe en ny Mac, iPad eller iPhone til en særlig oplevelse.

Bare ikke i Danmark, der må nøjes med Apple forhandlere. En Apple Store må vi tage til udlandet for at besøge. De nærmeste ligger i Sverige, Tyskland og England.

I nat dansk tid åbnede Apple nok en fantastisk Store. Denne gang i Los Angeles, selvom det indvendige udseendet snarere minder om en af Europas gamle byer.

(Foto: Apple)

Det er nemlig kun et par uger siden, at Apple åbnede en forretning i et smukt palazzo fra det 17. århundrede i Rom.

Den nye Apple Store i LA er placeret i en noget nyere bygning – den er fra 1927 – men for californierne er den mindst lige så klassisk.

Den ligger nemlig i det gamle Tower Theatre på hjørnet af Broadway og 8th Street. Berømt for utallige film-premierer og med den ægte Hollywood stemning i behold. Det var f.eks. her, at den første tonefilm blev fremvist for det store publikum.

Apple har da også brugt formuer på at renovere den legendariske bygning i downtown Los Angeles:

(Foto: Apple)

De store Broadway døre er bibeholdt. Det samme er den monumentale lobby og en hvælvet trappe. Her er gelændere og dørhåndtag i bronze, mens væggene indeholder dekorationer i ægte marmor.

Midt i det hele står så omkring Apple medarbejdere og sælger iPhones, MacBooks, AirPods, iPads osv. En fantastisk kontrast mellem det hypermoderne og det retro.

”På hvert eneste gadehjørne bobler Los Angeles af kreativitet, musik, kunst, film og underholdning. Vores nye Apple Tower Theatre hædrer denne rige historie i verdens entertainment hovedstad,” sagde Deidre O’Brien. Han er Apples senior vice president for Retail + People.

Glemte jeg at fortælle, at Los Angeles nu har 26 Apple Stores – København og Danmark ikke en eneste….

(Foto: Apple)

(Foto: Apple)

(Foto: Apple)

(Foto: Apple)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er Windows 11