Snart slut med iPhone 12 mini?

Samsung flader ud

Odyssey G70A. Foto: Samsung)

Hvor gaming tidligere var en niche for nogle få, har pc-verdenen i dag ændret sig fuldstændigt: Op imod halvdelen af alle nye skærme, der sælges i dag i Danmark, er specielt udviklet til e-sport og computerspil.

Det mærker man også hos Samsung, der fra i dag har sendt fire nye Odyssey monitorer på det danske marked.

Modsat sidste års buede skærme med QLED teknologi satser Samsung denne gang på flade IPS paneler. Det gør displayene mindre lysstærke, men til gengæld er priserne også mere overkommelige.

Er den grafiske opløsning det vigtigste, hedder Samsungs nye bud Odyssey G70. Den er på 28 tommer og kan vise 4K i 3.840 gange 2.160 punkter. Det sker med en opdaterings-frekvens på 144 Hz.

Odyssey G50A har en lynhurtig opdatering på 165 Hz. (Foto: Samsung)

Odyssey G70 fungerer fint med Microsofts seneste Xbox X og Sony PlayStation 5 spillekonsoller. Skærmen viser sit billede i 178 grader og er kompatibel med grafikkort på basis af AMD FreeSync Premium Pro eller Nvidia G-Sync.

Skal skærmen opdatere billedet så hurtigt som muligt, er Odyssey G50A måske det rigtige. Den fornyr skærmen 165 gange i sekundet, men nøjes så med Quad HD på 2.560 gange 1.440 punkter.

Samsung fortæller, at G50A på 27 tommer er rimelig lysstærk og farve-korrekt af en IPS monitor at være: 400 nits lysstyrke og 10 bit farve-support, men ikke VESA HDR 400 kompatibel.

Endelig har Samsung præsenteret to billigere Odyssey G30A skærme på 24 og 27 tommer. De kan vise Full HD – 1.920 gange 1.080 punkter – med hurtig 144 Hz opdatering. Begge er kompatible med GSync og FreeSync….

Odyssey G30A skærm. (Foto: Samsung)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart slut med iPhone 12 mini?