Xiaomi med helt ren skærm

Er dit internet ikke rapt nok?

(Foto: Jan Vasek / Pixabay) introfoto med pige og laptop

Langt de fleste er tilfredse med en internet hastighed på 1.000 Mbit i sekundet, der er det maksimale for privatpersoner hos flertallet af teleselskaber.

Men ligesom der er folk, som køber sportsvogne, der kan køre 250 km i i timen, selvom max-hastigheden på danske veje er 130, er der også freaks, som bare skal have superfart på deres netværk.

De må være målgruppen for Telenors nye MaxSpeed internet abonnement, der leverer 2.500 Mbit via en speciel router.

I første omgang er det alene Telenor kunder i landets fire største byer. Og selv her gælder det kun nogle tusinde adresser i udvalgte områder, der er koblet på fiber-netværket fra TDC NET.

Med Telenors nye superhurtige internet følger denne WiFi 6 router. (Foto: Telenor)

”Det er internet-forbindelsernes Ferrari, vi nu går ud og tilbyder. Hastigheden er især attraktiv for kunder, der f.eks. arbejder med meget komplekse grafiske filer. Linien kan dog sikkert også friste folk, der bare gerne vil have en net-opkoblingm der er hurtigere end alle andres,” forklarer Lars Kyrø. Han er internetchef i Telenor.

Telenor tilbyder det nye 2.500 Mbit-abonnement med selskabets WiFi 6-router, som med sine 8×8 antenner kan nå ud i selv hjemmets fjerneste afkroge.

Månedsprisen er 599 kr, og antallet af nye adresser, hvor abonnementet er tilgængeligt, vil løbende blive udvidet.

Kan Telenor ikke levere super-hastigheden endnu i det område, hvor man bor, må man ”nøjes med” MaxSpeed på 1.000 Mbit. Det kan Danmarks næststørste teleselskab levere til 2,5 millioner adresser….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xiaomi med helt ren skærm