Apple dominerer 5G

Grillen er lige til at køre

(Foto: Weber)

Sommer er grilltid, og hvert år omkring denne tid går diskussionen på, om det store skrummel af en grill, man har stående på terrassen, skal udskiftes med noget mindre og mere mobilt.

Eller naturligvis den anden vej rundt. Skal den smarte lille bærbare grill erstattes af en stor og solid, fordi det tager for lang tid at stege bøffer, pølser og andet godt på mini grillen. Den er jo kun beregnet til to mennesker.

Weber ser ud til at have et fint kompromis som sin nyhed her i sommer.

Det er den nye Traveler portable – markedets første fuldvoksne gasgrill, der kan klappes sammen og tages med i hånden.

(Foto: Weber)

 

OK – den vejer 28 kilo, men de har både letløbende hjul og et håndtag at trække i. Desuden kan den nemt ligge i bilens bagagerum. Til picnic, stranden, sportsbanen, camping eller sommerhus.

Med et samlet grill-areal på 2.065 cm² kan der steges 15 burgere på samme tid. Hele fodbold-holdet kan blive bespist på én gang – inklusive træner og reserver.

I opklappet tilstand måler Weber Traveler 110 gange 58 gange 94 centimeter. Der er én brænder, som bruge flydende petroleumsgas i éngangs-patroner. Varmen kan drejes trinløst op og ned, så alle typer fødevarer kan grilles ved dens optimale temperatur.

Den praktiske Weber nyhed er netop landet i Danmark, hvor den sælges for 3.674 kroner….

(Foto: Weber)

(Foto: Weber)

(Foto: Weber)

(Foto: Weber)

(Foto: Weber)

(Foto: Weber)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple dominerer 5G