Afhængig af computerspil?

Se Apple Watch meget større

(Foto: NightWatch)

Jeg kender mange, der bruger deres smartphone eller digitale armbåndsur som vækkeur i soveværelset. På godt og ondt.

Hvis man har mobilen med i seng, risikerer man aldrig at få ordentlig søvn. Der er jo altid noget, man kan tjekke på nettet – og man kan blive forstyrret af både opkald og sms.

Har man sit Apple Watch med sig i soveværelset, ligger man med verdens mindste vækkeur. Det er jo designet, så man højst kan læse klokken på skærmen i en halv meters afstand.

Så var der altså lige folkene fra NightWatch, der fik en god idé. Nemlig en Apple Watch dok, som forvandler uret til noget i stil med en spåkugle.

Man tænder sit Apple Watch med et tryk på kuglens glas. (Foto: NightWatch)

Man anbringer egentlig bare sit ur bag det buede glas, der så forstørrer displayet flerfold. Pludselig kan man læse Watch skærmen helt hen i den anden ende af soveværelset.

Desuden er NightWatch designet, så dokken fungerer som en hornhøjttaler. Med andre ord forstærker den hørbart de beep og den musik, som uret vil vække sin bruger med.

Overordnet set er NightWatch egentlig ret enkel i princippet, men bare godt tænkt. Dokken fungerer f.eks. fint, mens uret lader op. Laderen hænges op i en lille krog bagerst i glaskuglen.

Den små-geniale NightWatch koster 50 dollars eller ca. 300 kroner….

(Foto: NightWatch)

(Foto: NightWatch)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afhængig af computerspil?