Tre striber på LEGO

Afhængig af computerspil?

(Foto: Felix Lichtenfeld / Pixabay)

Alle, der har oplevet en stor e-sport turnering på nærmeste hold, kan fortælle, at stemningen er lige så intens som i et lokalopgør mellem fodboldhold eller en boksekamp mellem to stjerner.

Man behøver ikke engang være fysisk til stede ved kampene, hvilket jo har været temmelig umuligt under Corona pandemien.

Multi-player gaming, hvor deltagerne sidder spredt over hele verden – kun forbundet via internet, skærme, pc’er og tastaturer – kan være lige så fascinerende og fængslende.

Den slags computerspil har fået ekstra medvind i Corona tiden. Spørg bare hos de store elektronik-butikker: De har solgt rekord-meget gamer gear i det seneste år.

(Infografik: www.statista.com)

En ny analyse fra Statista afslører, at en stor del af gamerne brugerne mere end 20 timer om ugen på deres hobby – og ofte ved det samme computerspil.

Derfor kunne det være interessant at se, hvilke af de populære spilgenrer der holder publikum længst foran skærmen. Kald det bare afhængighed.

Rolle-spil med mange deltagere (MMORPG) fascinerer 21 procent af alle dem, som bruger over 20 timer foran skærmen hver uge.

En lige så stor procentdel sværger til MOBA. Det er Multiplayer Online Battle games – altså krigsspil. De klassiske Shooter spil, hvor det kun gælder om at skyde løs, kan kun gøre 16 procent afhængige….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre striber på LEGO