Tamagochis genopstår

Tynd lille djævel

(Foto: Razer)

I mobilsektoren kappes Apple og Android livligt. Android ligger langt foran, men iPhones vinder markeds-andele. 5G har Apple større glæde af end Android producenterne.

Hopper vi over på pc’erne, foregår der et heftigt kapløb mellem chip-fabrikanterne Intel og AMD. Her er det AMD med sine Ryzen processorer, der er billigere end Intels motorer og bedre til race og spil.

Det ser man især i de stadig flere gamer-rettede laptops, der udskifter Intel Core i processorer med AMD Ryzen. Den seneste af de store er Razer.

Efter lang tids pause har Razer langt om længe en ny Blade 14 på vej. En vild lille laptop med 14 tommer skærm og utrolige kræfter til grafik, lyd og action.

Indendørs troner AMD’s kraftige Ryzen 5900HX, der egentlig er for stor til så lille og slank en bærbar. Den assisteres af et Nvidia GeForce RTZ 3080 grafikkort og et batteri på 61 Wh.

(Foto: Razer)

Det kan synes lidt småt. Omvendt kører folk med e-sport og computerspil ikke deres laptop på batteri, men altid med en ledning i stikkontakten.

14 tommer skærmen i den nye Razer Blade er også noget ganske særligt. Den viser billeder i Quad HD kvalitet og med en opdaterings-hastighed på 165 Hz.

Designet er typisk Razer – barsk sort med lysende grønt logo og valgfri baggrunds-belysning under tasterne. Lyden har THX Spatial Audio, mens snedigt placerede kølekamre forhindrer laptoppen i at blive varm.

Den risiko kunne ellers godt være åbenlys. Den nye Razer måler under 1,7 cm i tykkelse, fylder 22 cm i dybden og 32 i bredden.

Vi taler om en højt-ydende sportsvogn, og prisen på Razer Blade 14 er helt derefter. Alt, efter hvilken skærm man vælger, svinger priserne mellem 2.000 og 3.000 euro – det er 15.000 og 22.500 kroner…..

(Foto: Razer)

 

(Foto: Razer)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tamagochis genopstår