OnePlus fusionerer

Stærkt ur til lav pris

(Foto: Mobvoi)

Til efteråret har Google lovet store forbedringer i sit Wear OS styresystem til smart-ure.

Til den tid vil Samsung og Google også slå pjalterne sammen for at skabe en ny fælles software-platform, som skal kunne klare sig bedre i konkurrence mod Apple Watch.

Initiativet er dog ikke blevet taget lige positivt op alle vegne: Det vil nemlig betyde, at mange ure med Google Wear OS eller Samsung Tizen ombord ikke længere vil være kompatible med fremtidige generationer apps.

Inden det kommer så vidt, har kinesiske Mobvoi lanceret et smartwatch, der godt kunne ligne det bedste tilbud på markedet lige nu.

TicWatch E3 kører med det Android-baserede Wear OS og giver så meget guf til prisen, at mange nok vil glemme alt om fremtiden. De kan bruge deres nye ur grundigt og længe.

(Foto: Mobvoi)

 

Det nye ur sælges for 210 euro eller knap 1.500 kroner: Til den pris får man bl.a. den seneste nye Snapdragon Wear 4100 processor, 1 GB RAM, 8 GB lager og en AMOLED touch skærm på 1,3 tommer.

Sensorer er der også et komplet sæt af på det billige ur:

Puls, krops-temperatur, hjerterytme, blod-iltning, iltforbrug (VO2), søvn-kvalitet, åndedræts-rytme, stress niveau, kalorie-forbrug, skridttæller – ja se omgivelses-støj.

Over 20 sports- og fitness-relaterede apps ligger ombord. Er det ikke nok, findes uden tvivl det rigtige som Wear OS app, man kan downloade.

Som noget helt usædvanligt ved lavpris-ure kan TicWatch E3 også klare sig uden en tilknyttet mobiltelefon. Den kan f.eks. finde sin helt præcise geografiske position ved hjælp af GPS, Glonass og Beidou satelltter.

Den seneste nye udgave af Wear OS kører fint på TicWatch E3 – komplet med Google Assistent stemmestyring og smarte ”fliser”. De sidstnævnte bruges til at bestemme, hvilken information man ønsker vist hvor på urskiven og hvornår.

Endelig skal nævnes, at det nye ur er vand- og støvtæt efter den skrappe IP68 specifikation. Standard er en sort urrem af silikone. Vil man have mere fart på, fås TicWatch også med neon-gult og aske-blå mod merpris….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus fusionerer