Chipmangel stopper mobil

Køleskab til spilledåsen

(Foto: Microsoft)

De fleste havde regnet med, at Microsoft ville diske op med lutter spændende nye spil-titler, når man nu deltog i den i år virtuelle udgave af verdens største computerspil udstilling E3.

Så viser det sig, at den største opmærksomhed hos Microsoft samlede sig om et stykke hardware. Faktisk et mini-køleskab i samme design som den seneste Xbox Series S spillekonsol.

Køleskabet skal angiveligt komme til salg i god tid før jul: Så kan man sætte både en Xbox og et matchende Mini Fridge på ønskelisten – eller naturligvis enten/eller.

Under alle omstændigheder kan de være praktisk at have kølige drikkevarer inden for rækkevidde, når man sidder i timevis foran skærm og spil-controllere.

Trofaste læsere vil måske huske, at Microsoft har flirtet med gamer-rettede køleskabe før. Faktisk sidste år, hvor software-giganten viste tre køleskabe i fuld størrelse i samme design som Xbox X.’

(Foto: Microsoft)

Her i foråret gik der så rygter om en mini-udgave af køleskabet, og det er nu blevet præsenteret på E3. Med et halvt rygte om, at det kan købes om et halvt år. Lad os se.

I videoen – se denne – reklamerer Microsoft med, at det er verdens kraftigste mini-køleskab. Det bruger bl.a. samme ”veolocity” køling som Xbox spillekonsollen og skal have plads til adskillige dåser og halvliters af ens favorit energi drinks.

På spilfronten har Microsoft heldigvis også nyheder;

”Starfield” fra Bethesda er f.eks. en helt ny titel, der udelukkede fås til Xbox. ”Battlefield 2042” gør comeback og følges op af ”Halo Infinity” i en nye multi-player udgave.

Xbox viste sin forrygende grafik i ”Forza Horizon 5”, og nysgerrige kunne virtuelt få et glimt af et kommende vampir-spil – ”Redfall”….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chipmangel stopper mobil