Vil andre bruge HarmonyOS?

Dette smartwatch er til kvinder

(Foto: Xiaomi)

Jeg ved godt, at mange piger og kvinder godt kan lide store sportsure og smartphones, selvom de dominerer på deres tynde håndled. De ser bare mere cool og sporty ud end små klassiske dameure – og fet er vigtigt.

Man kan godt finde smartwatches i forskellige størrelser, men sådan rigtig små er kun få af dem. En af dem er Xiaomis nye IMILAB W11.

Den er lige lanceret på det kinesiske marked, men kunne måske også være en idé i Danmark, hvor Xiaomi lige øjeblikket forsøger at få en fod ind på markedet. I hvert fald vil IMILAB W11 markere sig at på at være anderledes, og dét kan bestemt godt være en fordel.

Da Xiaomi for nogle måneder siden præsenterede sit første smartwatch til kvinder – IMILAB W66 hed det – blev uret en bestseller i Kina. Faktisk var uret det mest solgte i det store land.

(Foto: Xiaomi)

Den nye udgave har en urskive på 1,09 tommer, hvor de fleste af smartwatches er udstyret med et display på omkring 1,4. Ligesom større ure er der tale om en AMOLED-skærm, der kan viser 240 gange 240 tommer. Displayet er gemt bag et lang 2,5D kurvet glas.

Kvinde-uret rummer naturligvis alle de sundheds-relaterede sensorer, man forventer nu om dage: Det vil sige en 24-timers hjerte-rytme overvåger.

Dertil kommer en mere køns-bestemt app, der holder øje med menstruations-perioder. Desuden kan man tjekke blod-iltning og styre ni forskellige sportsarter.

Xiaomi IMILAB W11 er bygget i en let aluminiums-legering, der er vandtæt efter IP68 reglerne. Batteriet kører i op til 30 dage på en opladning, hvis man ikke har sensorerne tændt.

Nyheden fås som standard med urremme af kunststof, der bl.a. fås i hvidt og lyserødt. Målgruppen er jo piger og kvinder….

(Foto: Xiaomi)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil andre bruge HarmonyOS?