Din cykel er nok fra Cambodia

Smart bord til laptoppen

(Foto: Remotely)

Gadges behøver ikke at være nye og avancerede mobiltelefoner og øretelefoner. De kan også være små praktiske ting i hverdagen, der gør vores arbejde med den digitale kommunikation nemmere.

Tag f.eks. det nye Remotable, der minder om en mini-udgave af de hæve-/sænke-borde, vi kender fra mange kontorer.

Ud over den mindre størrelse, der passer til en laptop og en telefon,  har Remotable den store fordel, at bordet kan klappes sammen og tages med overalt.

På den måde kan man nemt stille sig mini-skrivebord op i haven eller i stuen, hvor man altså kan lave et hjemmekontor, der stort set ikke fylder noget og roder i det pæne interiør. Tilmed kan man selv vælge, om man vil stå op eller sidde ned og arbejde.

(Foto: Remotely)

Den britiske Remotable nyhedkan justeres mellem 65 og 120 centimeter i højden. Det er fremstillet i moduler, så skrivebordet kan stilles ad og samles på få sekunder.

Meget praktisk kommer Remotable med en skuffe, der anbringes under metal-bordet ved hjælp af magneter. Her kan man lægge mus, ledninger, nøgler og andre småting.

Remotable forsøger i øjeblikket at rejse kapital til en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter platformen Kickstarter.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar med 37 procent. Det er 169 britiske pund eller ca. 1.500 kroner. For de penge får man skuffe, musemåtte og en smartphone stander med i prisen….

Med hæve- / sænke-bordet følger en skuffe, der kan anbringes ved hjælp af magneter. (Foto: Remotely)

(Foto: Remotely)

(Foto: Remotely)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din cykel er nok fra Cambodia