Danskere sjusker med deres data

Bedre lyd på Apple Music

(Foto: Ubergizmo)

For en måned siden skrev jeg her på Leifshows, at Apple omsider følger i hælene på streaming rivaler som Tidal og Spotify og vil levere en bedre lydkvalitet i sin Music tjeneste.

Apple Music i super sound skal kunne downloades nu, men kun af abonnenter på streaming tjenesten.

De vil kunne se frem til musik i Spatial Audio (rumlig lyd) og Lossless Audio (tabsfri lyd):

Spatial Audio med Dolby Atmos er 3D lyd, som skal give brugeren en meget bedre fornemmelse af de personer, der spiller musikken.

I stedet for som nu i stereo, hvor man hører lyden komme fra venstre eller højre, skal man med Spatial Audio få en bedre fornemmelse af, hvor hvert instrument spiller. Også i dybden.

(Foto: Apple)

På nuværende tidspunkt kan man kun få glæde af Spatial Audio – rumlig lyd – hvis man har hoved- eller øretelefoner, der er kompatible. Det er f.eks. nyere udgaver af Apples AirPods.

Lossless eller tabsfri audio er lyd, der streames i større båndbredde og derved får flere (alle) detaljer med.

Man skal dog nok have et par hovedtelefoner, højttalere og øretelefoner af rimelig høj kvalitet for at få glæde af den bedre lydgengivelse.

Vær også opmærksom på, at langt fra alle melodier på Apple Music kan gengives i Spatial eller Lossless kvalitet.

Apple er i gang med at opgradere sit gamle bibliotek, men det tager nok et stykke tid, inden alt er med. Hold derfor øje med de ikoner, som markerer hvert nummer….

(Foto: Apple)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danskere sjusker med deres data