Kan du heller ikke huske passwords?

Google billigt i ørerne

(Foto: Google)

Google ser omsider ud til ville gå mere seriøst i clinch med hardware konkurrenterne i øretelefoner og smartphones.

På højttaler fronten har Google for længst vist, hvordan man gør med sine storsælgende og smarte Nest bokse.

I aftes løftede Google således sløret for sine nye Pixel Buds A øretelefoner, der skal sælges for under 100 dollars eller godt 600 kroner. Det er næsten halv pris i forhold til Googles første Pixel Buds fra sidste år.

De nye A-serie øretelefoner kommer med pænt store drivere – højttaler-enheder – på 12 mm, der sammen med et elektronisk Bass Boost skal give godt gang i de lave toner.

(Foto: Google)

Google nyheden har også fået en speciel ventil, der undgår opsamling af lufttryk inde i øregangen. Det vil gøre Pixel Buds A mere behagelige at have på i flere timer ad gangen.

Desuden er øretelefonerne forsynet med en ny finne – en slags stabilisator – der holder ”proppen” bedre fast inde i øregangen. En god ting, hvis man f.eks. bruger Pixel Buds til sport.

Og apropos sport og motion. De nye Google øretelefoner er vand- og støvtætte efter IPx4. Det betyder ikke, at man skal have dem i ørerne, når man tager en svømmetur. En omgang regnvejr og sved fra fitness anstrengelserne kan de dog sagtens tåle.

Hver Pixel Buds enhed har sin egen trådløse Bluetooth forbindelse til mobiltelefonen. Det betydem at man kan nøjes med at have den ene i øret og alligevel få en stereo-lignende gengivelse.

Dertil kommer, at Google har forsynet de indbyggede mikrofoner med en særlig Adaptive Sound feature, Den justerer automatisk lydstyrken efter støjen i omgivelserne. Går man forbi en byggeplads, vil Pixel Buds straks dreje volumen på mikrofonerne op.

Selvfølgelig har Google sørget for, at de nye billige øretelefoner kan styres med stemmen. Et ”Hey Google” vil vække Pixel Buds A til håndfri anvendelse.

Man kan sågar få sine øretelefoner til at oversætte mellem 40 forskellige sprog. Det sker i nærmest ”real time”, men kræver så, at man bruger en Pixel telefon eller en mobil med mindst Android 6.0 ombord.

Endelig skal nævnes, at de nye Google øretelefoner kan spille fem timer streamet musik på en batteri-opladning. Husker man at lægge Pixel Buds A I den medfølgende bæreæske, når man ikke har dem i ørerne, øges spilletiden til 24 timer. En lyn-opladning giver tre timer på kun 15 minutter.

Googles nye Pixel Buds A øretelefoner kommer på det amerikanske marked den 17. juni, hvor man kan købe dem i enten hvidt eller oliven-grønt.

Om de (forhåbentligt) kommer til salg i Danmark og hvornår, kan jeg desværre ikke oplyse endnu….

(Foto: Google)

PixelBuds A er forsynet med en ekstra “finne”, der holder øretelefonerne bedre fast inde i øregangen. (Foto: Google)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du heller ikke huske passwords?