Apple passer på husdyr

Grill i vandet

(Foto: Float ’N’ Grill)

Vejret her til morgen pinse-søndag inviterer ikke ligefrem til udendørs sysler, men derfor kan man selvfølgelig godt lægge planer for, at grill-sæsonen snart indledes for alvor.

Hvis I synes, at grill på terrassen, i haven eller på skovtur er lidt for klassisk og ordinært, kunne I overveje at flytte den ud på vandet. Ikke på dækket af en båd, men direkte nede i det våde element.

Den nye Float ’N’ Grill er beregnet til netop det formål. Den bærbare grill til propangas leveres nemlig med et flydende underlag, så man kan stå i vandkanten eller svømme rundt i poolen, mens man tilbereder og spiser sine pølser, bøffer og kyllingelår.

Fordelene er der flere år: For det første kan man holde kroppen køling, når man griller midt på en varm sommerdag. For det andet kan det holde uinviterede gæster borte inklusive diverse dyr.

(Foto: Float ’N’ Grill)

Omvendt er der selvfølgelig en teoretisk risiko for, at havdyr kunne kigge forbi – hidlokket af den dejlige duft af grillede råvarer. Lad det være en sulten sæl, for en farlig haj oplever vi nok ikke i danske farvande.

Float ’N’ Grill er fremstillet af rustfri materialer, der kan tåle både salt- og ferskvand. Desuden er der kop og glasholdere i vandhøjde, hvor man kan stille sin vin, øldåser osv inden for bekvem rækkevidde.

Grillen kan også let klikkes på og af den flydende underdel. Det gør det nemt at tage den med ind på land, når den skal rengøres. Eller det kunne jo også være, at man foretrækker at grille på fast jord – på stranden til eksempel.

Endelig er der to beslag til tykke reb, så man kan fortøje sin flydende grill til f.eks. en båd eller en bådebro. Så sejler ens grill måltid ikke bort og ud på vandet i et øjeblik, hvor kokken var uopmærksom.

Float ’N’ Grill Portable Propane Grill er amerikansk og koster 229 dollars eller ca. 1.400 kroner. Den kan købes på fabrikantens hjemmeside her eller via Amazon….

Den flydende grill har to solide beslag, så den kan fortøjres med tov til en båd eller en bådebro. (Foto: Float ’N’ Grill)

(Foto: Float ’N’ Grill)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple passer på husdyr