Apple Watch får stærk rival

Farvel til Boxer

(Foto: Norlys)

YouSee, Telenor, 3 og Telia skal måske begynde at kigge sig over skulderen lidt oftere, for ovre i Silkeborg sidder nemlig et team, der har ambitioner om at blive rigtigt store i dansk mobiltelefoni.

Folkene kommer fra Norlys, der oprindeligt er et resultat af en fusion mellem energiselskaberne SE/Sydenergi og Eniig.

Siden har Norlys købt op og omstrukteret flere gange, således at selskabet i dag er Danmarks største energi- og telekoncern med 2.500 medarbejdere og 1,5 millioner kunder.

Norlys omfatter bl.a. Stofa, Boxer og Eniig Fiber, hvor de to førstnævnte selskaber langt hen ad vejen konkurrerer på at levere tv og bredbånd.

Boxers direktør Erik Andersen skifter job og bliver medlem af det lille leder-team, der skal gøre Boxedrs ejer- Norlys – til en af de store spillere i dansk mobiltelefoni. (Foto: Norlys)

En ny ombygning af koncernen skal bane vej for næste store satsning hos Norlys. Nemlig at blive en markant spiller i mobiltelefoni.

Stofa bliver derfor lukket og lægges ind under Norlys Digital:

Det giver dels den fordel, at Norlys navnet bliver mere kendt hos Stofas 250.000 kunder.

Dels kan Stofas direktør Erik Andersen blive frigjort til fremover at være del af det team, som styrer Norlys’ mobile planer. Norlys’ mobil-team ledes af en anden tidligere Boxer-direktør- nemlig Ulf Lund.

Inden han ankom til Boxer, var Erik Andersen direktør for Telmore. Desuden har han over 10 års erfaring som privatkunde-direktør i YouSee….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple Watch får stærk rival