Instagram bedre på pc

Huawei hopper i skærme

(Foto: Huawei)

Som bekendt har Huawei svare problemer med sit salg af mobiltelefoner og 5G netværk uden for Kina selv på grund af USA’s bandlysning af den kinesiske telegigant.

Huawei forsøger derfor at udvige til nye forretnings-områder. Det er f,eks. computer-styring af elbiler eller design af store datacentre til u-lande.

Desuden satser Huawei i stigende grad på pc’er. Kinesernes glimrende Matebook laptops kender vi allerede i Danmark. De suppleres nu af Huaweis første computer-skærm – og hvem ved – måske også af Huaweis første desktop pc – MateSation B515.

Sidstnævnte sælger Huawei på det kinesiske marked, mens Huawei Monitor 23.8 netop er landet i Europa og Danmark.

Som navnet antyder, er der tale om en skærm på 23,8 tommer. Den er meget tynd og slank med rammer på kun 5,7 mm. Det brugbare display-areal er på 90 procent.

(Foto: Huawei)

Det kunne umiddelbart lyde, som om Huaweis første skærm er beregnet til computer-spil og e-sport. Det er dog ikke tilfældet.

Skærmen har nemlig kun en opdaterings-frekvens på 60 Hz, hvilket er alt for langsom for gamere. Desuden er grafik-opløsningen på almindelige Full HD eller 1.920 gange 1.080 Hz. Lidt skuffende, når man ved, at Huawei godt kan lide at være bedst og hurtigst.

Skærmens kontrast er på 1.000:1. Den har samtidig en særlig øjen-beskyttelses-funktion, der har bestået kravene fra den tyske TÚV Rheinland organisation for minimal stråling af blåt lys.

Endelig er der både HDMI og VGA stik, mens designet gør, at man både kan indstille displayet i højden og vippe det.

Mest attraktivt ved Huawei Monitor 23.8 synes dog at være prisen. Skærmen skal koste 1.099 kroner på det danske marked.

Huawei ventes i øvrigt snart at lancere nye trådløse øretelefoner – FreeBuds 4 – og et smartwatch med integreret måling af blodtryk….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram bedre på pc