Google på satellitter

Samsung dumper 5G priser

(Foto: Gizchina)

Verdens største fabrikant af smartphones – Samsung – vil også være nummer ét i 5G telefoner. Vel at mærke i alle prisklasser.

Galaxy A42 er den billigste 5G model, som Samsung sælger på det danske marked i øjeblikket. Den koster 2.699 kroner.

Beslutter Samsung sig til at markedsføre sin nye lavpris-mobil Galaxy A22 5G i Danmark, kan vi måske se frem til en halvering i den pris.

I hvert fald skal Samsung nyheden, som netop er lækket på internet, sælges for under 200 dollars. Det er formentlig omkring 1.500 kroner, når vi indregner den høje danske moms.

Selvfølgelig må Samsung gå på kompromis for at presse prisen så langt ned. F.eks. er Galaxy A22 pakket ind i plastik, og 6,4 tommer skærmen af LCD-typen og med Full HD billeder.

Til gengæld ser A22 ud til at give rigtig meget for pengene – også set i forhold til almindelige 4G mobil i den prisklasse.

Telefonen kommer således med tre kameraer på ryggen – 48 MP, 5 MP og 2 MP. Desuden bruger Samsung en Dimensity 700 processor fra taiwanesiske MediaTek.

Præcis samme Galaxy A22 vil også kunne købes som 4G variant. Så får man et fjerde kamera plus en bedre AMOLED skærm med i prisen. Men altså ingen 5G, og det vil uden tvivl være det helt store argument for at købe den nye Samsung.

På flere udenlandske markeder er Galaxy A32 modellen mærkets billigste 5G telefon for tiden. Den koster 280 dollars. Men den bliver nok snart overhalet indenom….

(Foto: 91Mobiles)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google på satellitter