OnePlus har smart klippe-app

Tech-kæmper scorer hvert minut

(Foto: Nugroho DWI Hartawan / Pixabay)

At Amazon nærmest kan trykke sine egne penge – også i store sedler  – er de færreste efterhånden i tvivl om.

Apple, Google, Microsoft og Facebook gør det nu ikke meget dårligere. Alle fem omsætter nemlig mere end 200.000 dollars i minuttet. Det er ca. 1,2 million danske kroner. Året rundt og alle døgnets 24 timer.

Det viser en rapport, som den amerikanske nyhedstjeneste CNBC har lavet på basis af tech-giganternes seneste regnskaber.

Med 837.330 dollars i minuttet ligger Amazon klart i spidsen, når det gælder om at tjene mange penge hurtigt på internet. Det svarer til 5,2 millioner kroner eller 87.700 kroner i sekundet!

At Amazon-boss Jeff Bezos så natten til i dag solgte to millioner af sine aktier, betyder mindre. For den bunke aktier fik Bezos den nette sum af 6,7 milliarder dollars eller ca.  42 mia. kroner.

(Infografik: Statista.com)

Historien melder ikke noget om, hvad Amazon stifteren skal bruge de mange penge til. Han er i forvejen verdens rigeste mand med en anslået formue på 188 milliarder dollars eller ca.  billion kroner.

Ifølge amerikanske medier kaster han dog regelmæssigt mange penge i sit raket-projekt Blue Origin. Han investerer også i ejendomme og har bestilt en af verdens største yachter til sig selv.

De superstore tech-kolosser bærer kælenavnet GAFAM – for Google, Amazon, Facebook, Apple og Microsoft.

Blandt dem kommer Apple ind på en global andenplads med en omsætning på næsten 700.000 dollars i minuttet.

Google sælger kun halvt så meget som Amazon, mens Tesla må nøjes med en tiendedel i minuttet.

I den sammenhæng er verdens største video streaming tjeneste. Netflix omsætter for kun 55.270 dollars i minuttet….

Amazon topchef Jeff Bezons tog lige et greb i lommen natten til i dag og solgte for 42 milliarder kroner af sine aktier i foretagendet. (Foto: Van Ha / Wikimedia)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus har smart klippe-app