Clubhouse til Android

UV-rens i lommeformat

(Foto: Maid Wright)

I disse Corona tider med ekstra fokus på hygiejne og helbred synes mange af os, at det er smart med æsker, der kan rense vores mobiltelefoner, øretelefoner, ure, nøgler og høre-apparater ved hjælp af ultra-violette stråler.

Problemet er blot, at UV-æskerne ikke kan bruges til de ting, vi måske berører allermest i løbet af dagen. Bortset fra vores eget ansigt og krop.

Det er tastaturer og laptops, der modtager utrolige mængder af fedt fra fingerspidserne, røg fra omgivelserne, krummer fra brød og snacks, splat fra kaffe og cola osv.

Man kan og bør selvfølgelig tørre bærbar, tastatur og mus af med desinficerende servietter hver dag. Trykluft-sprays i dåser er også gode til at blæse småting ud og bort mellem tasterne.

(Foto: Maid Wright)

Ingen af dem er dog så effektive mod bakterier, virus og pollen som UV-stråler. De dræber op til 99 procent af de små ondartede ting, vi helst ikke vil være iblandt.

Derfor kan den nye Ultra-Guard Capsule meget vel være lige, hvad vi har manglet. En lomme-lygte lignende gadget, hvis UV-stråler kan desinficere og rense alt, hvad den bliver peget på.10 til 15 sekunders belysning er nok.

Maid Wright leverer Ultra-Guard som to dele:

Den ene er den ultra-violette lommelygte, som man kan bruge til at rejse alt fra tandbørsten, shaveren, smykker og spædbarnets sutter, over sine AirPods og briller til telefoner, tastaturer, pc’er og fjernbetjeninger.

Alle overflader kan renses og desinficeres med den lille lygte. Det gælder f.eks. også dørgreb, nøgler, toiletsæder, elkontakter og bordplader..

Den anden Ultra-Guard del er en børste, der kan bruges til at fjerne alle de andre små ting, som har det med at sætte sig fast i tastaturer eller mobilens højttaler- og mikrofon-gitre.

Hele herligheden er designet, så man kan have sin rense-maskine med overalt. I lommen, i tasken eller anbragt i en karabinhage i rygsæk og bukser.

Ultra-Guard er CE certificeret i Europa og SGS godkendt i USA. Anvendelsen er derfor ufarlig, medmindre man selvfølgelig lyser sig selv i øjnene eller peger på sin hud i længere tid. Det skal man ikke gøre.

Ultra-Guard Capsule er oplagt at have med på rejsen. (Foto: Maid Wright)

 

Desinficeringen er til gengæld effektiv med 99 procent fjernelse af alle vira og bakterier. Det sker med stråler på 260 til 280 nanometers bølgelængde.

Af samme grund bruges større UV-maskiner f.eks. til at rense passagerflys kabiner eller køre rundt som robotter i kontorer, hospitaler, hoteller og møderum.

Ultra-Guard Capsule fylder ikke mere end en neglesaks, men er tykkere end den. UV-renseren kører på batteri og bør oplades en gang om dagen via sit USB-C stik.

Maid Wright henter i øjeblikket med stor succes finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter. Her er det ønskede beløb overtegnet mere end otte gange.

Interesserede kan fortsat forudbestille et eksemplar af Ultra-Guard Capsule til halv pris. Det 29 dollars eller ca. 180 kroner. UV-renseren fås i sort, hvid eller pink….

(Foto: Maid Wright)

(Foto: Maid Wright)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clubhouse til Android