Stolen til digitale nomader

Rist mobilen ren

 

(Foto: Lee Sungwoo / Behance)

Her under Corona krisen er mange mennesker begyndt at bekymre sig om deres egen hygiejne og, hvor rene de ting er, som de bruger mange gange om dagen.

Mobiltelefonen er en af de mest snavseder og bakterie-befængte ting, vi har. Kig nærmere på skærmen under mikroskop, og du vil få et chok. Mobilen er mere beskidt end et toiletsæde.

Af samme grund er der på det seneste kommet flere nye apparater, der kan rense smartphones, øretelefoner, ure, høreapparater, smykker og nøgler effektivt ved hjælp af ultra-violette stråler.

Efter nogle minutter i sådan en æske er ens gadgets nærmest 100 procent frie for bakterier, virus og andet ulækkert, der samler sig på ens ting i løbet af en dag.

(Foto: Lee Sungwoo / Behance)

Den koreanske designer Lee Sungwook har fået en små-genial idé til en UV-renser, der samtidig lader mobilen op trådløst, mens den bliver frigjort for virus.

Lee har indbygget den moderne teknologi i en klassisk toaster. Læg telefonen i som et stykke brød, skub knappen ned, og nyheden ”rister” baktusserne bort.

Designeren har ikke færdiggjort sin opfindelse 100 procent. Den mangler f.eks at finde en fabrikant til at sætte den i storproduktion og bagefter markedsføre toasteren verden over.

Med giganter som Samsung og LG i eget land må det da være muligt….

(Foto: Lee Sungwoo / Behance)

(Foto: Lee Sungwoo / Behance)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stolen til digitale nomader