OnePlus lokker gamere

Nedtur for Netflix, men vandt syv Oscars

(Foto: Frank und Frei / Pixabay)

(Opdateret) Så gik den ikke længere.

Efter et 2020 med rekord-agtige tal på grund af folk, der måtte blive hjemme på grund af Corona, er fremgangen for Netflix stoppet.

Sidste år fik verdens største video-streaming-service 36 millioner nye abonnementer:

Her i de første tre måneder af 2021 er vokseværket reduceret til fire millioner ekstra seere. I samme periode i 2020 var det 15 millioner.

Ifølge Netflix selv er man blevet offer for sin egen succes:

2020 var præget af, at millioner mennesker blev tvunget til at arbejde eller blive undervist hjemmefra. Det fik rigtigt mange til at tilbringe ekstra timer foran tv-skærmen med Netflix på menuen.

Her i 2021 har Netflix problemer med at få en række lovede produktioner gjort færdige. De er forsinket på grund af – Corona selvfølgelig.

(Infografik: Statista.com)

På bundlinien betød det, at Netflix gav et større overskud, end aktie-analytikerne havde regnet med:

Netflix havde nemlig budgetteret med at bruge flere penge på produktion og indkøb af tv-serier, shows og film.

Dem regner Netflix nu at spendere alle sammen her i 2021 for at modvirke nedgangen i nye abonnenter. Her i årets andet kvartal venter Netflix således kun at få én million nye medlemmer.

Omkring 105 millioner kroner vil Netflix investere i nyt indhold i år. Det er en ny rekord for verdens største video streaming tjeneste.

På den anden side kan de mange penge være nødvendige. I det seneste år har Netflix fået flere stærke konkurrenter i skikkelse af bl.a. Disney og Paramount.

Foreløbig kan Netflix dog fejre, at streaming-tjenesten havde sin bedste Oscar nat nogensinde. Netflix modtog syv Oscars ud af sine 31 nomineringer.

To af Netflix¨Oscarts gik til “Ma Rainey’sBlack Bottom” og to til “Mank.” Eneste skuffelse var, at Oscar statetten for bedste film gik til “Nomadland” fra ærkerivalen Disney.

Netflix vandt også i kategorierne hair styling & makeup, bedste kostume bedste dokumentar med “My Octopus Teacher, bedste animerede kortfilm (“If Anything Happens I Love You”) g bedste live action kortfilm – ,”Two Distant Strangers”….

Netfkux vandt syv Oscars natten tik i dag. (Foto: Netflix)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus lokker gamere