iPad Pro dyr og lækker

Med et epos på hovedet

(Foto: EPOS)

Danske EPOS har bl.a. specialiseret sig i at udvikle og sælge hovedtelefoner og headsæt til det voksende marked for e-sport og gaming.

Her stilles der ofte større og anderledes krav til bærekomfort, lydkvalitet og mikrofoner, end almindelige øre- og hovedtelefoner kan opfylde.

Nyheden fra EPOS hedder ganske enkelt H3. De er ”premium” udstyr, hvilket prisen også reflekterer. De nye gamer-hørebøffer koster 119 euro eller ca. 900  kroner.

EPOS bruger kabel til sine hovedtelefoner, fordi seriøse e-sportsfolk kræver det. Lyden kommer hurtigere frem end i trådløse systemer, og en rap reaktion er en simpel nødvendighed i moderne computerspil.

(Foto: EPOS)

H3 er samtidig designet, så man kan have hovedtelefonerne på i timevis uden at blive generet af det.

De er lette og robuste og har bl.a. en bøjle af rustfrit stål, der gør det nemt at tilpasse dem til alle størrelser og og former hoveder.

Ørepropperne har egne hængsler og hudvenlig polstring. De er helt lukkede, så gameren kan koncentrere sig om sit spil. Folk omkring ham eller hende bliver heller ikke generet af støjen.

Hvor gaming tidligere var noget meget personligt, har det i dag udviklet sig til en holdsport på elite-plan. Det ses tydeligt af, at Danmark har et par af verdens bedste e-sport teams.

Hold-disciplinen holdes som regel ved lige ved team-chats, der foregår ”live” mellem spillerne. De kan sidde ved siden af hinanden eller for den sags skyld på hver sin side af kloden i moderne multi-player spil.

(Foto: EPOS)

EPOS har derfor indbygget mikrofoner af studie-kvalitet i H3. De er støjfrie og kan slås nemt fra og til ved at flytte ”boomeren.” Det er den bøjle foran spillerens mund, som mikrofonerne sidder på.

De danske udviklere har samtidig sørget for, at H3 hovedtelefonerne er kompatible med alle enheder, der har et 3,5 mm stik.

Det vil sige, at EPOS passer til både spilkonsoller, mange smartphones, tablet og pc’er – inklusive forskellige lydkort.

H3 hovedtelefonerne fremstilles af en division i den store danske høreapparat koncern Demant. EPOS har desuden baggrund i tyske Sennheiser (Communications)-

EPOS sælger i dag både gamer hovedtelefoner og professionelle lyd- og video-systemer til virksomheder. Produkterne sælges i 30 lande….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPad Pro dyr og lækker