Flot skærm, 5G og rul

Samsung flytter tv udendørs

 

 

(Foot: Samsung)

Det danske vejr er ikke voldsomt godt til at film eller tv udendørs.

Enten står solen så lavt, at man ikke kan se billedet på skærmen. Eller det blæser så meget, at man er nødt til at sidde med et tæppe omkring selv, når man vil underholdes ude i det fri.

Alligevel foretrækker 94 procent af danskerne at færdes udendørs om sommeren. Måske ikke for at se tv, men så for at gøre en masse andre og mere aktive ting.

Samsung mener imidlertid, at tv og dansk sommer sagtens kan komme i sync. Af samme grund lancerer den sydkoreanske gigant nu sit første udendørs tv her på vore breddegrader.

Samsung The Terrace og den tilhørende soundbar er bygget, så de kan tåle at bruges udendørs

F.eks. er skærmens lysstyrke øget til 2.000 nits, så billedet også kan ses i dagslys. Om det er nok til direkte sollys, må efterprøves i praksis.

(Foto: Samsung)

Terrace tv og soundbar klarer også sagtens lidt regn og støv (IP55). Fjernsynet fungerer ved temperaturer fra minus 31 til plus 50 grader. Med andre ord kan man roligt flytte sin tv-stue ud på terrassen eller i haven året rundt.

Samsungs udendørs tv bruger QLED teknologien til at vise naturtro billeder. Kvaliteten er 4K, og man kan købe Terrace skærmen i størrelserne 55, 65 og 75 tommer.

Som ekstraudstyr til The Terrace tv’et sælger Samsung en matchende soundbar højttaler. Den forbedrer ikke kun lydgengivelse fra fjernsynet, men kan også kobles til andre musik-kilder som f.eks. mobiltelefonen via trådløst Bluetooth eller Wi-Fi.

Priserne på det udendørs Samsung tv begynder ved 30.000 kroner. De større varianter koster så henholdsvis 40.000 og 50.000 kroner. Soundbar højttaleren skal man betale 7.500 kroner for.

Det spændende tv-eventyr til haven kan købes hos Samsungs danske forhandlere fra slutningen af april….

(Foto: Samsung)

(Foto: Samsung)

(Foto: Samsung)

(Foto: Samsung)

 

 

https://www.samsung.com/dk/presse/#/pressreleases/endelig-lander-samsungs-udendoers-tv-the-terrace-paa-det-danske-marked-3091044

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flot skærm, 5G og rul