Speed-dating med Facebook

Slank vellyd fra B&O

(Foto: Bang & Olufsen)

Gennem årtier har danske Bang & Olufsen gang på gang vist banebrydende design, når det gælder både lyd og tv.

Mange vil måske mene, at det ikke ligefrem har sprudlet med revolutionerende ideer fra folkene i Struer i de seneste par år.

Til gengæld er B&O begyndt at give overskud igen, fordi virksomheden har fundet den rette mix af produkter og salgskanaler.

Den helt nye Beosound Emerge højttaler kunne dog godt være en kandidat til betegnelser som utraditionel, opsigtsvækkende og virkelig innovativ i designet.

(Foto: Bang & Olufsen)

Emerge skal nemlig være markedets tyndeste højttaler med fuldt frekvens-område. Den kan altså spille både bas, mellemtone og diskant på en overbevisende måde.

B&O nyheden er helt up-to-date i betjening og teknologi: Højttaleren kan f.eks. styres med stemmen via Google Assistant.

Den har også, Apple Airålay 2 Google Chromecast, Wi-Fi og mulighed for multi-room opsætning. Med andre ord er den oplagt som del af den smarte bolig.

Den super-slanke og elegante fremtræden er skabt i samarbejde med den britiske desgner Benjamin Hubert fra LAYER i London. Resultatet er moderne og alligevel tidløst. Udført i første klasses materialer.

(Foto: Bang & Olufsen)

Beosound Emerge skal ligne en bog. Højttaleren kan derfor både stå på en hylde, på en skænk, et skrivebord, i soveværelset eller i et hjørne af køkkenet.

Indendørs rummer højttaleren bl.a. en bas-enhed på 100 mm, der stråler ud fra bagsiden. Den suppleres af en 14 mm dome diskant på fronten og en 37 mm mellemtone, der er vinklet for at give en optimal spredning.

Betjeningen foregår i første omgang via et soft touch panel i toppen af højttaleren. Her kan man med en let berøring give ordre til play, pause, hoppe til næste melodi, skifte spilleliste eller få adgang til radiostationer på internet.

Helt speciel – og meget B&O’sk – er volumen-kontrollen. Lydstyrken reguleres nemlig med cirkulære håndbevægelser over Beosound Emerge.

Senere på året kommer også en software-opgradering, så Beosound Emerge kan fungere sammen med Beolink app og fjernbetjening.

Som øvrige nye Bang & Olufsen produkter er Beosound Emerge udviklet til at være langtids-holdbar.

Det betyder, at elektronik modulet let kan udskiftes og/eller opgraderes, når nye streaming teknologier bliver indført.

Nyheden er fremstillet i perle-blæst aluminium, sidepaneler i naturtræ og højttaler-front i tekstiler fra danske Kvadrat.

Man kan vælge mellem Emerge i ”Gold Tone” med lyst trl ekker ”Black Anthracite” i et klassisk mørkt design.

Beosound Emerge kan købes fra i dag hos udvalgte B&O forhandlere eller direkte på bang-olufsen.com. Den sorte version koster 4.499 kroner – den lyse 5.599….

(Foto: Bang & Olufsen)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Speed-dating med Facebook