4K i top fra nyt tv-mærke

Øretelefoner til at sove

(Foto Quiet On)

Når vi hører ordet øretelefoner, tænker de fleste straks på musik og tale – gerne afspillet højt inde i hovedet på brugeren.

Det gælder ikke mindst øretelefoner med aktiv støjreduktion (ANC), der skal holde generende larm borte fra musik-nydelsen.

Alternativt kan ANC også bruges til at lade vigtige toner udefra komme ind i øret. Lad det være andre folks samtaler eller advarsels-signaler fra trafikken.

De færreste er nok klar over, at øretelefoner med ANC også kan anvendes til et helt modsat formål. Nemlig til at skabe fuldstændig ro, så bæreren kan sove roligt og uforstyrret.

Det finske firma QuietOn har specialiseret sig i at bygge disse ”modsatte” øretelefoner:

I den nye tredje generation har QuietOn.  De er mindre end forgængerne, har fået en mere fleksibel styre-app og er bygget af materialer, der isolerer endnu bedre end før.

Især skal øretelefonerne være mere effektive mod dybe toner, som de velkendte ørepropper af skum sjældent kan holde ude.

Den finske fabrikant mener, at QuietOn 3 er oplagte for de mennesker, der generes af, at partneren i sengen snorker. Desuden vil de nye øretelefoner være gode for folk, som gerne vil sove på rejsen – i bilen, flyet eller toget.

QuietOn søger i øjeblikket med succes finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter platformen Indiegogo. Her er det ønskede beløb overtegnet fem gange.

Interesserede kan fortsat forudbestille et sæt QuietOn 3 børetelefoner til en favørpris på 159 euro eller ca. 1.180 kroner. Det er 46 procent under den senere butikspris. Levering vil ske i maj….

(Foto Quiet On)

(Foto QuietOn)

(Foto Quiet On)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4K i top fra nyt tv-mærke