Meget mere end et vækkeur

Tasken har trådløs oplader

(Foto; QUAG)

Jeg har set kufferter, attache-tasker og rygsække, der har batterier indbygget, så man kan få sin mobil ladet op, mens man er undervejs.

Jeg har også hørt om de første kufferter, som kan gøre det trådløst, men en lille bæretaske med samme talenter – det er nyt.

QUAQ er netop sådan en lille tingest, som mange sikkert har ventet på uden at være helt klar over det.

Udefra ligner QUAQ en almindelig lille rejsetaske, som man kan spænde om livet eller har hængende over skulderen. Amerikanerne kalder den slags for “cross bodies” eller “fanny backs”.

Tasken har indbygget trådløs oplader til mobilen. (Foto; QUAG)

Det er indendørs, hvor QUAQ afslører sine kvaliteter: Så snart man lægger sin smartphone ned i tasken, vil den begynde at lade mobilens batteri op.

Kravet er naturligvis, at mobilen kan oplades trådløst – og at det sker via Qi standarden. Den bruger både iPhone og de fleste Android mærker, så det skulle ikke være et problem.

Nede i bunden af QUAQ tasken ligger et eget batteri på 10.000 mAh. Det er nok til at fylde fire iPhones og tre almindelige Android modeller op. Plus naturligvis diverse smartwatches og trådløse øretelefoner, der også er løbet tør for energi.

QUAQ indeholder flere gode rum, hvor man kan gemme nøgler, kreditkort, kontanter, rejsepas, pung og andre småting, man altid bærer rundt på. Lommerne er foret med et blødt. Alcantara-lignende materiale.

(Foto; QUAG)

Tasken er fremstillet af solidt nylon i militær kvalitet. Lynlåsene fra YKK kan også tåle lidt af hvert, og så er de både vand- og støvtætte efter IP65 standarden.

Dertil kommer, at QUAG er sikret mod ”trådløs aflytning”. Det vil sige, at folk med en skanner ikke kan kopiere RFID koder fra magnetstriber, stregkoder osv. på de ting, der ligger i tasken.

Den spanske designer Kroshna Khiatani forsøger i øjeblikket med succes at hente finansiering til en storproduktion af QUAG tasken via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar til en særpris på 99 euro eller ca. 737 danske kroner….

(Foto; QUAG)

QUAG tasten har mange praktiske rum, der er vandtætte og isolerede mod trådløs RFID kopiering. (Foto; QUAG)

(Foto; QUAG)

 

 

 

 

…………

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meget mere end et vækkeur