Hurtigt internet i hele DK?

4K i top fra nyt tv-mærke

QLED850 tv. (Foto: TCL)

Vi kender alle tv-apparater, der kommer fra danske, hollandske, japanske eller koreanske mærker. Straks sværere bliver det, når man skal nævne kinesiske tv-fabrikater.

Selvom de fleste tv i dag bliver bygget i Kina, kender de færreste de kinesiske mærker. Smartphones naturligvis, men tv?

TCL er en af de store kinesiske tv-fabrikanter, der vil gøre en ekstra indsats for at blive kendt på det nordiske marked. Altså også hos danskerne.

Det skal ske med to nye serier QLED tv i 4K kvalitet, der ser konkurrence-dygtige ud i pris, uden at der er tale om billige produkter.

TCL’a QLED850 tv har en meget hurtig opdatering af sine billeder. En forudsætning for, at seriøse gamere og e-sportsfolk tager en skærm alvorligt. (Foto; TCL)

 

Topmodellen hedder TCL QLED850. Den fås i udgaver på 55, 65 og 75 tommer, der alle har en lynhurtig opdaterings-frekvens på 100 Hz.

Vigtigt for gamere og e-sportsfolk, som længe har været irriterede over, at tv ikke var lige så gode til computerspil som deciderede gamer-skærme.

De nye TCL tv er derfor forsynet med HDMI 2.1, der sikrer funktioner som ALLM – Auto Low Latency Mode.

Den gør det muligt, at tilkoblede spilkonsoller og pc-grafikkort automatis skifter tv’et til spiltilstand med superhurtig responstid.

C725 serien er QLED tv i 4K til lidt mere overskuelige priser. (Foto: TCL)

Prisniveauet på TCL QLED850 ligger på mellem 7.500 og 13.000 kroner. De nye tv-apparater dukker op hos danske forhandlere i maj og juni.

TCL C725 er en lidt mere økonomisk familie, der har stort set samme features som f.eks. QLED Quantum Dot display i 4K kvalitet, Dolby Atmos surround sound, Onkyo højttalere og HDR Pro billede. Den største forskel ligger i skærmens opdaterings-hastighed.

Både 850’ere og 725’erne kører med Android styresystemet. Det betyder, at de har indbygget Google Home og Google Assistent. I princippet kan man derfor betjene dem med stemme-styring….

TCL C725 (Foto: TCL)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtigt internet i hele DK?